IN ARDEAL ASA SE SPUNE EU TE TAU
as zice lumea.
cum zic moldovenii. amu in loc de acum
asa si ei zic eu te tau
nu e numai la roboti.
asa se vorbeste in ardeal
(Eu)te tai(pe tine) este corect.
La RObotzi este "te tau" pentru ca e mai haios asa
Aveam un coleg care pana prin clasa a 3-a a spus tot tau asta, tau aia.Mai tarziu am observat ca multi copii fac greseala asta, cel putin in ardeal.E dragut. Hope I helped.
Te tai este corect.
La Robotzi fac astia orice numai sa fie mai haios clipul. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Te tai este corect nimic ce zice la robotzi nu este corecta(in afara de ceea ce zice foca)
Te tai este corect la RObotzi fac glume nu vorbesc bine ei vor sa fie amuzanti sa stii
Firesc ca "eu te tai", dar alea sunt niste desene si nu chiar educative.
Nu trebuie sa inveti de acolo! Au zis asa pentru a fi mai haios
eu te taue este ceva amuzant.coect cred ca stim cu totii ca e eu te tai pe tine, desi e cam ciudat
eu nu tai oamenii
daca acel robot se referea la o bucata de pizza.atunci mai zic si eueu nici nas mai sta pe ganduri:p
funditzzza?
a si mai e ceva.robotzii nu pronunta corect limba romana, ca sa icem asa, si pronunta gresit anumite cuvinte.in loc de te tai ei zic te tau
Corect este te tai. La RObotzi stiu ca a spus "Te tau, te feliez, cu talent de decupez" pentru ca in special era o scena ce se petrecea in iad, din cate ai observat si tu, cel care spunea asta era de fapt un drac. Si eu m-am uitat cu multa admiratie la acest episod (am memorat si replicile), insa nu am mai auzit pana acum pe nimeni sa spuna "tau" in loc de "tai". In orice caz, corect este tai. Sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos.
Eu te tai...sa stii ca si eu ma uit dar creatorii au spus asa ca sa il faca amuzant
Depinde de varsta:daca ai pana in 5 ani merge si te tau dar daca esti nitel mai mare nu mai merge e...rusiniiica.Acolo era doar o gluma.
Draga Nero,corect este te tai,dar in RObotzi au pus ''te tau''fiindca suna mai frumos,ciudat,infricosator si parca rima mai bine, daca chiar vrei sa aflii, trimite-le un mesaj celor de la C.M! pup
liana555bgd întreabă: