IN ARDEAL ASA SE SPUNE EU TE TAU
as zice lumea.
cum zic moldovenii. amu in loc de acum
asa si ei zic eu te tau
nu e numai la roboti.
asa se vorbeste in ardeal
Buei Corect e,, eu te tai pe tine'' ai vazut ca la RObotzi aia... de multe ori nu vorbeste asa mai corect ca no nici nu-mi gasesc cuv. acum au o voce mai-? nu stiu cum sa iti zic. ,, undiva p`as '' intelegi ? e doar sa ne amuzam noi. nu de alta daca era sa zica,, undeva pe aicia in loc de undiva p`as '' nu ne-am mai rade. asta e parerea mea...
Ardelenii zic : eu te tau
Moldovenii zic : ieu ti tai
Oltenii zic : eu te taiashi )) ba ce ma amuza la olteni e ca ei aproape la orice cuvant au sufixe amuzante -ati,-asi,-arati, etc
Omu' asta care o postat nu se refera la robotzi, si are dreptate in ardeal asa se zice " te tau" in loc de " te tai".
Te tai e corect vezi si in DOOM in DEX plus ca la Robotzi gresesc cuvintele intentionat pentru amuzament.
Vad ca tot mai multa ume se uita la robotzi nu ca n-ar fi misto dar daca zicea te tai... nu prea mai avea la ce sa razi dar corect este te tai ce de la robotzi au facutasta din adins pentru noi ce care santem fani ROBOTZI, legendaru MO si epicul F.O.C.A
Si tu te uiti la RObotzi? Corect este te tai.tai
Te tai.te tai.cu talent te decupez...
Dont think at stupids things, what the owners of that site write "te tau" just for fun.Ma sparg cu engleza
Pentru toti, eu nu invat din RObotzi dar am mai auzit acest cuvant si la alti oameni pentru ca cum au spus unii este folosit in ardeal si eu stau in Mures deci...
Apropo cred ca RObotzi sant facuti in cluj dupa cum puteti vedea in episodul 8 "Huda" numarul daciei care cade pe manelist este CJ 02 MO =]]
Mda... m-a asteptam sa isi dea seama macar unul dintre voi de "anomalie"! Acel "TE TAU" nu e pus la intamplare. Cand Mo si Foca se intalnesc, Foca avea o carte de psihologie... iar pe coperta ghiciti de simbol era? Era "TAU"! De aceea cei de la creative monkeyz au inlocuit "tai" cu "TAU"!
Te tai este corect gramatical. Te tau nu inseamna nimic robotzii fac haz de necaz.
Sincer esti foarte prost daca nici macar atat nu stii si ca un serial ca RObotzi te-a facut sa ai confuzii in privinta asta...
Corect este te tai, infinitivul este a taia
Te tau este incorect deoarece nu exista infinitivul a taua
Corect este TE TAI. Tai arata ca pe tine. De exemplu :
Eu te tai. Eu pe tine. Ai inteles?
Si la Robotzi. Acolo MO se exprima gresit pentru ca e un fel de comedie.
Pa, pa!