| Saya555 a întrebat:

Cum pot sa-mi conving parinti sa imi ia un caine? Cele mai bune idei primesc FUNDA.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca si eu am avut problema asta de cand eram mica,dar am reusit sa o rezolv acum un an si cateva luni.
Eu tot ii ziceam mamei de un caine, dar ea zicea ca nu ii plac animalele.I-am promis ca ma voi ocupa eu de el [mancare, curatenie, plimbare, tot] si ea a zis ca nu. Dupa un timp tot m-a vazut trista si m-a intrebat care e problema mea. [eu cum nu mai am frati/surori] i-am zis ca ma plictisesc si as iesi la plimbare, dar toate prietenele mele sunt ocupate. Apoi i-am zis ca daca as avea un caine as fi cu el la plimbare.Tot nu a mers, dar de la un timp am inceput sa plang si sa insist ca vreau un caine.Si ghiceste ce? De miculas am primit o catelusa :X [cleo].
Incearca si tu sa o convingi asa,iar daca nu merge, arata-ii ca poti fi responsabila in lucrurile casnice [ fa curat in bucatarie, pregateste-i micul dejun la pat, pregateste pranzul sau cina.Ia note mari la scoala, arata-i ca nu mai esti copil mic. Apoi daca o convingi pe mama ta, va convinge ea si pe tatal tau [sau invers].
Success.

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Unii nu vor din diverse motive. Unul ar fi ca lasa par si roade.Incerca sa-i faci sa inteleaga cat de mult iti doresti unu, poate ai noroc!

| AnKa76 a răspuns:

PAi comporta-te bine cu parintii, uita-te la poze cu caini si practic ii vei stresa incat vor ceda. Spune-le ca vei fi foarte cumnite, o sa ai grija de el, si sigur vor ceda."Fi stresanta " BAFTA!

| DaryDaria a răspuns:

Stii ce poti sa faci? Poti sa incerci sa vorbesti cu ei despre un caine, sa le zici ca o sa fii responsabila, sa insisti pe tema aceasta, uneori sa te arati suparata, iar cand ajungi la un raspuns gen "nu stiu sau poate sa ma mai gandesc" ia-le de cea mai apropiata sarbatoare (bine ar fi de ziua unuia dintre ei ) un catelus happy daca nu ai bani poti sa iei unul inspre adoptie. Succes happy!