E frumos cind ii ajuti pe cei din jur, dar tu trebuie sa fii pe primul loc si sa nu lasi problemele tale pentru alcineva.Incerca sa te inveti sa spui nu e mai greu la inceput dar trebuie sa fie un inceput.Nu poti in permanenta sa-i ajuti pe toti, incearca sa pui prioritatile tale pe primul plan.
Heii
Si eu am aceasta "problema" ca sa zic asa.
Nu trebuie sa devii ceea ce nu esti. Trebuie sa te schimbi numai pentru cine merita
Daca vrei sa te schimi pur si simplu spune "nu". Nu trebuie sa injuri sau sa devii o persoana "rea".
Spunele verde-n fata ceea ce simti fara sa iti fie frica de ce se va intampla, dar le spui ce simti intr-un fel care sa te faca sa iesi din umbra, nu sa iei la injurat sau sa devii fitoasa
Odata ce tu chiar vrei sa te schimbi vei reusi
Poti sa faci chestia cu oglinda si sa repeti anumite fraze " Nu vreau ", " Nu pot ","Am si altceva de facut "
Succes scumpo :X
Nu exista nu pot, trebuie sa te gindesti mai inti la tine apoi la ceilati, sa faci ceea ce vrei tu nu ce vor altii de la tine, trebuie sa renunti la ceva pentru a obtine ceea ce ti doresti, trebuie sa ti aperi teritorul tau viata ta pentru a nu ti-o lu-a altii. Daca stii cine mai des iti cere ajutorul incearca sa te pregatesti inainte cu-n refuz.Incearca sa ajungi la un compromis dar care sa fie cu conditiile tale nu a celor care au nevoie de tine.