| Hieer a întrebat:

Cum pot sa reusesc sa fiu mai egoista, mai distanta, mai indiferenta?
Intotdeauna ma intereseaza de toti si de toata, fara sa primesc inapoi nimic. Cand ma cert cu cineva, nu pot sta suparata..eu sunt aia care se duce la acea persoana si ii cere scuze. Ma abtin..sa nu zic ceva, doar pentru a nu face pe cineva sa sufere sau a nu pierde pe cineva..si aleg sa tin in mine..si sa nu zic nimic. Vreau sa ajut pe toti, de multe ori mi-am lasat temele, m-am lasat pe mine..sa ajut, si sa-i fie altuia bine. Tin sa precizez..ca nu sunt o persoana d-aia timida sau inocent si ca nu-si bate nimeni joc de mine, doar ca vreau sa ma schimb! Sa nu mai fiu asa! Si va rog, fara raspunsuri :" asa esti tu, nu te poti schimba"; "asa te-ai nascut". e.t.c. As vrea multe sfaturi! happy

Multumesc frumos!

6 răspunsuri:
| alincik900 a răspuns:

E frumos cind ii ajuti pe cei din jur, dar tu trebuie sa fii pe primul loc si sa nu lasi problemele tale pentru alcineva.Incerca sa te inveti sa spui nu e mai greu la inceput dar trebuie sa fie un inceput.Nu poti in permanenta sa-i ajuti pe toti, incearca sa pui prioritatile tale pe primul plan.

| Hieer explică (pentru alincik900):

Nu pot, si de aceea vreau sa fiu ajutata cu sfaturi!

| yumary a răspuns:

Heii happy
Si eu am aceasta "problema" ca sa zic asa.
Nu trebuie sa devii ceea ce nu esti. Trebuie sa te schimbi numai pentru cine merita happy
Daca vrei sa te schimi pur si simplu spune "nu". Nu trebuie sa injuri sau sa devii o persoana "rea".
Spunele verde-n fata ceea ce simti fara sa iti fie frica de ce se va intampla, dar le spui ce simti intr-un fel care sa te faca sa iesi din umbra, nu sa iei la injurat sau sa devii fitoasa happy
Odata ce tu chiar vrei sa te schimbi vei reusi kiss
Poti sa faci chestia cu oglinda si sa repeti anumite fraze " Nu vreau ", " Nu pot ","Am si altceva de facut "

Succes scumpo :X

| alincik900 a răspuns (pentru Hieer):

Nu exista nu pot, trebuie sa te gindesti mai inti la tine apoi la ceilati, sa faci ceea ce vrei tu nu ce vor altii de la tine, trebuie sa renunti la ceva pentru a obtine ceea ce ti doresti, trebuie sa ti aperi teritorul tau viata ta pentru a nu ti-o lu-a altii. Daca stii cine mai des iti cere ajutorul incearca sa te pregatesti inainte cu-n refuz.Incearca sa ajungi la un compromis dar care sa fie cu conditiile tale nu a celor care au nevoie de tine.

| Hieer explică (pentru yumary):

Da,dar atunci cand zic ''nu''..sau ceea ce simt.mi-e frica sa nu pierd!sad

| yumary a răspuns (pentru Hieer):

Nu ai ce sa pierzi, cine tine la tine cu adevarat va accepta si raspunsuri negative din partea ta happy
In cel mai rau caz vor sta suparati dar tu trebuie sa privesti inainte happy se vor intoarce la tine mai devreme sau mai tarziu