Fa treptat cate 10 flotari apoi 20 si asa mai departe iar pentru abdomen te pui jos si ridici picioarele drepte in aer vei vedea ca cu abdomenul vei ridica picioarele iar tinandu le se vor incorda.prima data faci flotarile si apoi pauza 5 minute si apoi faci ce ti am sus chestia cu picioarele in sus. ok?
Buna am 12 ani si va multumesc anonimilor care ati dat raspunsuri! vorbele voastre miau fost folositoare.am facut cum ati spus ssi mi-a crescut 5 cm la piept in 2 luni! va multumec mult! acum trebuie sa fug la agatat! multa bafta si tie andrei
Eu am inceput sa fac sala de la 12 ani si acum am 20 ani si nu am ramas mic am 1. 80 cm
Andreei eu fac curand 15 ani si m-am apucat de flotari de la 12 ani deci incurand o sa am 3 ani continue de flotari fa bine si apucate si tu ca sunt bune frate mi-am dezvoltat o musculatura foarte frumoasa mai ales pieptul si bratele fa in fiecare zi cate poti eu in primul an faceam cate 200 pe zi dimineata amiaza zi si seara ca sa nu solicit prea mult muschi deci stii ce ai de facut BFT!
Sallut! Eu am 14 ani si sunt din Bucuresti. Pentru a avea muschi ai nevioe de inaltime eu am la varsta de 14 ani 1, 73 si 62kg sunt boxeor si am sala de forta vizavi. Eu am inceput de la varsta de 10 ani sa fac box si muchi la sala si acum am un corp de invidiat. Poti face muchi la orice inaltime si varsta treaba e sa nu faci mai mult decat poti.Si trebuie sa mananci sanatos.Te sallut
Sal andrei eu am 15 ani si am 1, 67cm trebuie sa fii ca mine de inalt si apoi te duci la sala unde vrei sa iti zic eu sincer du-te mai bine la un sport uite eu sunt la box de 2 ani si am 60kg am numai muschi asa ca apucate de un sport mai bine si in timp ai sa faci si muschi, esti si tare si gagikile mor dupa tine iti zic eu
Auzi asculta la mine. poti sa faci sal si nu te afecteaza cu nimic. dar nu toate exercitiile. in fine pentru acasa sa te antrenezi havi duty 4 zile pe saptamana.(1luni-2marti-3joi-4vineri) : 1luni-piept triceps, 2marti-spate biceps antebrat, 3joi-piept triceps, 4vineri-spate biceps antebrat;
1piept:flotari in pumn orizontal; a)3 serii a cate 15 rep
:flotari in pumn declinat; b)3 serii a cate 15 rep
:fluturari cu gantere; c) 3 serii a cate 8-12 rep
1triceps:a) flotari cu maniile apropiate (distanta sa fie 20-25cm intre maini ) 3 serii a cate 8-12 rep
b) dips= paralele la scaune 3 serii a cate 10-15 rep
c)- flexii cu gantera deasupra capului -3 serii 5-8 rep
- flexii cu gantera din aplecat la 90 grade - 3 serii 8-12 rep
2 spate- tractiuni cu priza larga (pronatie)3 serii 5-12 rep
- tragerea unei gantere din stand aplecat la 90 grade 3 serii 10 -15 rep
2 biceps- tractiuni cu priza ingusta (supinatie) 3 serii 5-12 rep
- flexii mixte cu gantera 3 serii 8-10 rep
- flexii ciocan cu gantera 3 serii 8-10m rep(deoarece bicepsul e mai mik decat tricepsul nu necesita asa mult antrenament)
2antrebrat-(stand pe un scaun sau bancuta) iei o gantera in mana si iti asezi antebratul pe genunchi si lasi gantera in jos din incheietura si apoi o ridici sus (mai sus de nivelul orizontal)
- si faci la fel si celelalte 2 zile (miercuri eventual poti face picioare) samabata si duminika odihna.
PS: mananca de 4-6 ori pe zi mancarea sa fie sanatoasa bogata in proteine si carbohidrati. exclus junk food (fast food). sa ai 3 mese principale si 3 intermediare.
mananca :oua,lapte,branza,fasole,soia,ficat,carne pui,vita, manaka cereale, alune, nuci, musli.si daca dispui de niste bani ia-ti niste comlexuri de proteine+carbohidrati+vitamine si nu uita sa tragi tare. spor la muschi
Dc cei mici de inaltime nu pot face muschi.Pentru ca eu am 12 ani si an 1m si 30 cm? Va rog sa imi spuneti :X
elena2312131 întreabă: