Păi il intrebi ce face, si il iei incet cu inimioare, subiect: de unde il ști, daca e de la scoala, i zici care ii faza cu profa, ma ajuti la teme (i trimiti poza cu o problema, nu trebuie sa vina la tine), n-ar trebui s-o faci pentru ca baieti trebuie sa invite fetele dar incearca sa iesi cu el afară,
cautati un film si va uitati impreuna daca n-aveti Netflix, cautati un site deala de mai apar reclame mai cumva, poate ii trece in cap vreo prostie cu tine.
Sper ca te-am ajutat, mai dai un search pe google despre cum sa-i arati unui baiat ca-i placi. (ca oameni de pe TPU nu-s experți, numa zic fiecăre cei place si cei convine).
Te rog să dai acel search, fundiță?
Ii dai de înțeles în mod subtil, nu-i spui direct, mai ales că nu ați mai avut tangente înainte.
Ai fi mai fericita dacă nu i-ai scrie deloc. Mai bine Roagă-te lui Dumnezeu sa te ajute ca la timpul potrivit sa te ajute sa îți găsești un soț care sa vina el la tine.
Ii poti trimite un mesaj online, sa-l intrebi daca nu ar vrea sa vedeti un film sau ceva de interes comun. Daca il placi, sigur stii cate ceva despre el, sau poate poti afla.
Asta este cea mai mare prostie pe care am citit-o. Mă tu faci mișto, nu mai zi de Dumnezeu că sansa ei e acum, vezi ca e pacat ceea ce faci. Duci copii in eroare, sa ramana saraci virgini ca la varsta ta, bruh.
Cand e cu Dumnezeu, zici doamne ajută sa fiu cu baiatul asta, nu ca vezi doamne astept altul. Păcătoși și nesimțiți ce sunteți!
Sosetsicaaa întreabă: