Bai, eu nu inteleg ce aveti cu baiatul. De parca v-ar deranja pe voi cu ceva daca se face politist. Iar faza cu lama, daca asa a simtit, e problema lui. Nu sunt purtator de cuvant, dar ma enerveaza ca niste tanci ca voi se baga asa si dau raspunsuri stupide gen: "du-te la psihiatru"... ce`i cu asta, frate? v-apuca pe toti? si nu ma refer doar la raspunsurile asta, ma refer in general. multumesc anticipat!
Nu mi se pare că ce ai făcut e de şcoala de corecţie şi cu atât mai mult să nu poţi să te faci poliţist .
Da, este adevarat, daca vrei sa fii cadru militar nu ai voie sa ai semne distinctive, acele cicatrici sunt apanajul depresivilor. Crede-ma, in politie nu vor asa ceva.
Daca chiar vrei sa faci asta, fa'o acasa. Si totusi, nu exagera Iar lama de la ascutitoare? Te rog, foloseste alceva, sa nu te infectezi :-s.
Nu, nu e adevarat, este doar o minciuna a profilor si a parintilor, fa ce vrei traieste ti viata din plin...numai bine
Simonyka, tu ai probleme nu el . Daca ar fi cum spui tu jumate din populatie ar avea probleme...
In legatura cu intrebarea ta.eu habar n`am.si sincer mi s`ar parea cam aiurea sa nu te primeasca pentru ca ai semne... daca ai avut o operatie de exemplu, acum nu mai ai voie sa muncesti sau ce
Acum am eu o intrebare... Ce ti'a venit sa te tai cu lama ? Aaa, si cati ani ai ?
Dc mai scrii asta pe aici?
ai vrea sa te faci de ras sh aici?
cum sa te tai frate pe maini?
ai probleme
Nu vreau sa ma fac politist dar vreau un raspuns concret ca daca m-a mintit diriga ma duc si dau cu catalogul de cap si zic : "-fa vako` dc minti:-W?"
Eu vroiam sa ma tai oleaca sa o sperii pe profa dar ia handicapata` m-a dus la diriga si jegoasa aia mi-a facut morala si eu chemat pe babaci la scoala
PS:dualpersonality, am facut anti-titanus
@Symonyka poate nu sa taiat si a intrebat din curiozitate(eu stiu raspunsul) chiar daca nosal spun taci si tu ca nici tu nu esti mare
Da este adevarat.Pentru ca la politie trebuie sa fii"curat" adica fara cicatrici sau semne pe fata, sau tatuaje.
Of babacii tai.
Păi, nu ştiu dacă o fi adevărat, cred că da. Dar pentru chestia asta nu trebuie sa te duci la şcoala de corecţie. E o prostie, şi ce-ai făcut tu, şi cu şcoala de corecţie.
Şi vrei tu să te faci poliţist? Mult succes .
Nu cred asa ceva i plus cicatricele pot fi si de la atceva spre exemplu:lovituri deci NU
O sa-ti spun adevarul dar te rog sa nu te superi.Este adevarat ce a spus diriga ta, daca ai taieturi pa maini cum ai tu cei de la politie spun ca esti nebun.Inainte se tinea cont si de tatuaje sau si la o masea stricata. Te rog sa nu te superi, dar asta este adevarul.