| LoOvE a întrebat:

Da-ti-mi si mie un sfat!

Maine am test la biologie.Sunt cls a 7 si ne-a dat de invatat 8, 9 lectii "lungi".

Nu stiu ce sa fac, sa merg sau sa nu merg?

Mentionez ca am 2 note in catalog si mai trebuie sa imi mai puna inca o nota de 10.In total am 3 de 10.

Eu nu vreau sa ma duc, dar nu stiu ce sa-i spun profesoruli.

Ce as putea sa-i spun, o scuza ceva, de la care nu am putut sa merg la test?

Răspuns Câştigător
| ana3 a răspuns:

Pai daca vei merge la scoala se va produce o extorsiune a mediei tale cu un punct intr-o. || iar daca nu vei merge se va produce o intorsiune a relatiei tale cu profeesorul tau de biologie. deci practic ori suntem logici ori nu mai suntem, nu? deci teoretic tu trebuie sa alegi inter a fi CINSTITA cu C mic si a avea o medie julita. eu nu stiu de astea si nu stiu cum sa te ajut, dar in locul tau eu practic m-as apuca de cititc si daca as reusi sa memorez as merge si daca nu, as ramane acasa cu un pretext ineventat, rauinteles, nu? deci e usor, da nu prea.

9 răspunsuri:
| crazycolor a răspuns:

Pai, spune-i ca matusa ta a suferit un accident si ai vizitat-o la spital, ca te-ai simtit oribil, te-a durut stomacul toata ziua, etc, etc, sper ca te-am ajutat, pup

| bibyyy143 a răspuns:

Pai spune-i ca ti-a fost rau si ca in noaptea aceia ai vomitat si ca te-a durut burta si capul si ca daca este sa te asculte la o lectie pe care sa tio alegi tu pentru ca oricum trebuie sa iti puna nota

| DAC a răspuns:

O, groaznica anatomie! Iti spun eu, apare problemuta aia afurisita a fetelor cu o ora inainte de ora de biologie si intamplator te duci acasa! Tre sa meargahee hee
Muhahha

| Sergiu95 a răspuns:

Nu ar trebui sa ne pui noua intrebarea asta. Fa ce vrei tu.Domne...eu zic treci acolo si invata pana iti pusca capuu.

| MiRuNiKaa a răspuns:

Eu red ca ar trebui sa te duci la scoala si daca ai asa de mult de invatat invata pana seara tarziu si dimineata si ai sa vezi ca o sa te desurci la test.succes.sper ca te-am ajutat.

| danutzyk001 a răspuns:

Problema in fam. dah oricum. j eu sunt intra 7. j trebuie 4 note. o sa dai testul dupa.sau o sa te asculte.eu zic sa te duci

| Alexandru009009 a răspuns:

Incearca sa te duci la medicul de familie si sa-i ceri o scutire medicala pe motiv ca esti bolnav... Sper ca ti-am fost de folos! fundahappy

| Blue25 a răspuns:

Copieziwinking daca nu esti sigura pe tine ca ai sanse sa inveti... faci copiute si pe ui in penar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una clasica..."nu mea sunat ceasul de dimineata". daca esti de dupamiaza. zici ca nai dormit toata noaptea si nu te-ai putut trezi.happy