| linarkfts a întrebat:

Bună! Dacă mi se pare un un coleg de clasa simpatic și imi place să vorbesc cu el, înseamnă că îl plac sau chiar să mă fi îndrăgostit de el?
De cate ori vorbesc cu acel băiat zambesc foarte mult și mă simt bine când imi zâmbește și el.
L-am prins de cateva ori că se uita la mine și dacă mă vede că mă uit la el mă întreabă de ce ma uit și imi zâmbește. Numai că el e asa și cu alte fete. El chiar mi-a spus că mă place când ne-am "certat" putin,nu cred că a vrut să insemne că el chiar mă place și a spus-o doar asa. De multe ori nici numele pare să nu mi-l stie
Eu nu știu dacă ce simt pentru el este placut sau ceva mai mult. Nu cred că sunt îndrăgostită, adică nu vreau o relație cu el, dar mă simt mai fericita când vorbesc cu el.
Voi ce credeți e posibil să-l plac pe acel băiat sau poate chiar sa am sentimente mai puternice față de el? Legat de felul cum se comporta el ce ziceti?

1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Este posibil să îți placă de el, dar nu neapărat să fii îndrăgostită. Faptul că te simți fericită și zâmbești când vorbești cu el poate însemna că îți place compania lui, dar dacă nu vrei o relație, e posibil să fie doar o atracție sau o simpatie. Comportamentul lui, cum ar fi zâmbetul și privirile, poate indica interes, dar și faptul că se comportă similar și cu alte fete sugerează că nu este exclusiv interesat de tine.