anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,daca o fata de 13 ani e împreună cu un băiat de 16 ani relația lor e ok? Și dacă vor să întrețină relații sexuale e ok?
Rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| Namun a răspuns:

Bună!

Dacă ai pus întrebarea aici înseamnă că vei fi asumat/ă și vei accepta și ce nu vei dori să auzi!
În primul rând sunteți prea tineri! Să spunem că pentru băiat e o vârstă puțin mai ok deși nu aș recomanda.
Însă pentru tine clar nu! Ai 13 ani! Ești încă un copil. Te lași influențată foarte ușor. Ești la vârsta la care abia te coci. Ești crudă și ca și ceilalți adolescenți credulą. Nu tot ce zboară se și mănâncă!
Ce faci dacă după o partidă rămâi însărcinată? Ok, o să spui că te vei proteja și nu se va întâmpla nimic rău.
Hello, nici prezervativele nu sunt 100% sigure! Anticoncepționalele îți vor face doar rău! Și nu glumesc!
De ce sa te grăbești cu sexul? Ai tot timpul din lume pentru asta când vei fi mult mai matură și mult mai stabilă din punct de vedere emoțional!
Tu spui că ai o relație ok și că te înțelegi!
Sfat de la o persoană care a trecut prin niște chestii nasoale!
Niciodată nu poți fi sigură de sentimentele partenerului!
Să spunem că partida de sex e reușită, a doua zi iubitul tău vine și îți spune pa ne despărțim și bineînțeles vine cu veșnica scuză: nepotrivire de caracter... Cum vei reacționa? Îți spun eu, vei avea regrete, te vei simți trădata și umilită și ghici ce nu vei mai putea întoarce timpul...
Băieți mai ales adolescenții experimentează mult. De aceea ies dintr-o relație și intra în alta imediat.
Tu încă ești la vârsta în care descoperi sentimente și trăiri. Să nu îmi spui mie că te bați cu pumnul în piept pentru iubirea adevărată ce i-o porți prietenului.
Îți dau un sfat prietenesc, stai cuminte la capitolul relații sexuale! Fii față deșteaptă. Ești curioasă cum e sexul? Pentru unii nu e wow, pentru alții e bine și atât.
Repet, ai timp pentru a întreține relații sexuale!

Numai bine!

10 răspunsuri:
| troleibuz a răspuns:

Nu e deloc ok.

| VoidEternal a răspuns:

Nici pe departe.

| darrio2007 a răspuns:

Ne intrebi sau ne informezi?

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Hai să ne gândim puțin logic.
La 13 ani, crezi ca tot ce zboară se mănâncă, cu alte cuvinte este complet imatura.
Pe când la 16 - totuși începi să înțelegi mai bine cum stau lucrurile.
Ambii au sub 18 ani, ce inseamna asta?
Corpul lor nu este complet dezvoltat, poate aduce la cancer ( pentru ea) pe viitor.
Dacă nu folosiți protecție = boli cu transmitere sexuala și o sarcina nedorita.
Situația totuși este prea grăbită, ea la 13 ani o sa facă orice ca acest tip pe care îl place sa nu își piardă interesul, fiind mai matur o poate manipula sa facă anumite lucruri pe care nu și le dorește = sa își înceapă viata sexuala când nu este pregătită.
Da, o relație poate sa existe, dar nu și o relație sexuala.
Pentru ca nu este pregătită nici fizic și nici psihic.

| Bubualex994 a răspuns:

Nu e okey deoarece sunt minori amândoi. Si se poate sa ramana si gravida...

| just4ubr2015 a răspuns:

E caz penal te mananca puscaria ea find minora o sa ajungi fetita la puscarie

| ruthlessxid a răspuns (pentru anonimaaa1206):

Ce treaba are eu am 16 ani si am fost cu fete de 13-14 atat timp cat sunt minor pot intretine relatii sexuale cu minore