| SexyGirlSweet1998 a întrebat:

Buna,dau fundita! Am citit pe un site cu superstitii ca daca dormi cu o oglinda sub perna sau cu bluza de pijama pe dos o sa-ti visezi viitorul prieten.E adevarat? happy

Răspuns Câştigător
| crazy125 a răspuns:

E o superstitie, daca te gandesti foarte mult la ea, in subconstient se intampla...e ca si cum ai crede ca daca te intorci din drum ti se va intampla ceva rau si te axezi foarte mult pe asta si automat se intamplahappy...deci,depinde de gandirea ta.

8 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Nu are cum sa fie adevarat, la fel ca si cum ai spune ''Daca treci pe sub o scara o sa ai n ani de ghinion'' (Please, am trecut pe sub o scara de atatea ori si tot nu s-a lipit ghinionul ala de mine laughing ).
Sunt doar superstitii, iar pentru mine superstitii = prostii= mituri = povesti de adormit copilasii.

| SexyGirlSweet1998 explică:

Depinde,stii ca daca crezi in ele uneori se intampla daca nu, nu se intampla.Multumesc oricum happy :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU.Eu nu cred. Astea-s.

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru crazy125):

Vrei sa spui ca daca eu chiar cred in asta, la noapte s-ar putea sa visez asa ceva? happy

| crazy125 a răspuns (pentru SexyGirlSweet1998):

Da,sunt sanse mari...e vorba de psihologie...si asta se poate poate intamplahappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sau o sa spargi oglida si o sa te tai in cioburi

| crazy125 a răspuns:

Ai incercat? A functionat?

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru crazy125):

Am incercat si n-a functionat happy Asta e. poate o sa mai incerc eu