| MhElenag a întrebat:

dc ma simt rau dupa ce fumez?( kent click ) ma trec niste ameteliiiiii :-s. oare dc?

Răspuns Câştigător
| Colors a răspuns:

A pai atunci inseamna ca cele cu menta nu iti fac tie deloc bine si simti ca te afecteaza, fata de celelalte care tu zici ca nu ai nimic, doar ca iti inegresc plamanii si altele big grin! Funda:X?

10 răspunsuri:
| Sheisshe a răspuns:

Probabil ca, corpul tau nu e pregatit pentru tutun. Sfatul meu, renunta
Bey Beywave

| Heineken a răspuns:

Pentru ca iei fum dupa fum si tot asa pana seci tigara deci fumezi prea repede

| MhElenag explică (pentru Sheisshe):

Fumez de 1 an. nu pot renunta straight facestraight face cand fumez alte tigari sunt ok... straight face

| Sheisshe a răspuns (pentru MhElenag):

Pai nu mai fuma din astea, incearca sa te controlezi!

| Colors a răspuns:

Pai te simti rau, este foarte bine, poate nu vei mai incerca!

Intoxicarea (prin inghitire) cu nicotina provoaca stari de voma si greata, dureri de cap, respiratie greoaie, dureri stomacale si atacuri de panica. Fiecare dintre aceste simptome sunt cauzate de stimularea excesiva a neuronilor colinergici. Persoanele intoxicate de insecticide pe baza de organofosfati resimt exact aceleasi simptome. Otravurile se inghesuie in tigara De fapt, cel mai daunator efect al nicotinei este dependenta pe care o creeaza consumatorului.

Te simti asa deoarece tutunul iti afecteaza sanatatea!

| MhElenag explică (pentru Heineken):

Nu fumez prea repede oh go on sincer. simt aceste dureri de cap si stari de ameteala dupa ce apes pe bulinutza aia. draq s`o ia. care da amora d menta

| MhElenag explică (pentru Colors):

Multumesc Mult! :*

| ZeroBarat1 a răspuns:

Si eu am fumat kent click pana mi s-a intamplat o data sa vomit de la mentolul ala, dar acum sunt pe Dunhill Albastru si nu mai am treaba! MULTA LUME au renuntat la kent click, ori dunhill ori kent 8 sau kent 6!

| MhElenag explică (pentru ZeroBarat1):

thinking

| alexandra2859 a răspuns:

Si fumezi,ai si iubit tigan, ai si vocabularul asta..., probabil esti si tu tiganca, probabil te drogezi, ce sa mai asteptam de la tine?

aproape ca am uitat draga mea.