| Coriii a întrebat:

de 5 zile fac in fiecare seara cate 25-50 de abdomenu nu fac pentru a scapa de burtica deoarece nici nu am dar vreau sa imi formez abdomenu... azi m-am trezit cu o durere imensa. la abdomen ce sa fac?
app ce exercitii sa mai fac pentru am forma abdomenul?

8 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Ai facut febra musculara. Nu prea ai ce sa-i faci, asadar trebuie sa astepti sa-ti treaca. Ai grija ca atunci cand te apuci de un sport, sau orice alt fel de miscare, e bine sa faci totul progresiv. Daca muschii tai nu sunt lucrati, se cam supara si incep sa doara, dar le va trece curand, nu-ti fa problemehee hee. Continua cu exercitiile pentru abdomen, pentru ca in cateva zile vei scapa de febra musculara iar muschii tai vor incepe sa se dezvolte asadar nu vei mai face din nou(daca te tii de ele).
Cat despre alte exercitii pentru abdomen in afara de banalele abdominale. cauta pe google, pe youtube, sigur vei gasi ceva interesant! big grin

| Coriii explică:

Pai nu vreau sa slabesc ca am doar 40 de kg ci am 14 ani 1, 55

| Coriii explică:

Pai tocmai asta e ca vreau sa-i dau o forma sa fac patratele tongue

| catthshshshs a răspuns:

Fa mai putine, si ia si pauze, o saptamana da, 3 zile pauza. Altfel faci febra musculara.

| Incubus a răspuns:

25 e ok dar 50 pentru primele5 zile? nu exagera, ai facut febbra cel mai bine e sa continui(durerea va dispare la fel de repede si daca te opresti si daca continui, cred ca mai repede daca continui)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut febra musculara.Nu face nimic, pur si simplu asteapta un timp(in care nu mai faci abdomene deloc)pana trece, dupa care te poti reapuca. E bine sa incepi cu 30 de abdomene si le faci la 2 zile, nu zilnic. Uite o modalitate mai usoara de a le face http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 (poti asculta si ce zice instructorul, da sfaturi utile)iar dupa o saptamana poti avansa la 35, dupa doua la 40 si tot asa pana ajungi la 50. Opreste-te la 50, pentru a nu munci prea mult muschii abdomenului si pentru a nu aparea "patratelele", care ar da un aspect masculin. Poti lua, uneori si pauze de o saptamana, doua(e si posibilitatea sa nu ai timp sa le faci la 2 zile)pentru ca nu s-ar intampla nimic. Spor la treaba;)).

| julia2098 a răspuns:

Pai ca sa slabesti trebuie sa mamanci dimineata si sa nu te grabesti! daca mananci seara te ingrasi! apropo nu manca chipsurica ingrasa.de fiecare data cand gusti ceva mesteca usor nu repede ca atunci organismul tau nici nu o sa primeasca acea inghititura si o sa mananci intruna si te vei ingrasa dar daca mesteci in ce nu se va in tampla asa.