| FUCKy0u a întrebat:

De alaltaieri nu mai pot intra pe facebook pentru ca am luat un virus.Am descarcat un program si am dat scan.Si apoi mi-a aratat o lista la sfarsit unde erau bifate chestiile cu virusi.Am dat se sterg filele si mi -a inchis calculatorul. Apoi l-am deschis si era tot negru. Abia azi am reusit sa apas pe nu stiu ce si s-a deschis ca lumea, dar pe facebook tot nu pot intra.Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

Trebuie sa-ti reinstalezi windowsul.

| FUCKy0u explică (pentru fuzzer):

Pentru o luna sunt la cineva in vizita, deci nu e calculatorul meu si nu pot sa-i fac eu nimic.Cu facebook-ul ce fac? Ala ma intereseaza

| fuzzer a răspuns (pentru FUCKy0u):

Atata timp cat exista virusi in calculator, n-ai ce-i face la "feisbuk", asteapta pana se va repara calculatorul, dar singur nu se va repara. Tu poti intra de la altcineva pe "feisbuk"...Si ce-i asa important pe facebooku asta, sa nu mor curios.

Sincer nimic laughing. Nici nu l-am vrut mi l-a facut o prietena.Dar ma enerveaza treava asta cu virusii.Am dat scan si sunt 4 virusi in calculator, dar dupa ce scanez nu mai stiu ce sa fac.Nu prea ma pricep...

N-ai ce-i face draga, uita-te la un film, fa ceva inteligent. Lasa ''feisbuku''!

E problema mea ce fac. Poate trebuie sa vorbesc ceva important cu cineva, te-ai gandit?

Ma amuza chestia asta. Daca acel individ "important", vrea sa vorbeasca cu tine, te suna!
"Feisbuku", nu le rezolva pe toate!

Si ai dreptate, este strict problema ta, ce faci!

| Moraru_Dora_2000 a răspuns:

Desinstaleaza si instaleaza browseru' folosit. big grin