VampyYuki da-mi voie sa iti spun ca esti o persoana minunata si ca erita sa fii mai bine inteleasa ar lumea in care ne invartim e nespus de grea si de neinteles viata e parsiva si te face sa nu mai intelegi absolut nimic.Cei de care te atasezi sunt tare greu de intretinut langa tine si imi aduci exact aminte de mine si cea mai buna prietena a mea si ceea ce s-a intamplat in seara asta doar ca la noi e mult mai conplicat si mi-ar trebui un spatiu particular pentru ati povesti tot.Cu certitudine iti zic ca ai mare dreptate si iti dau n sfat sa nu permiti in viata ta sa lasi o persoana sa devina centrul universului tau pentru ca daca ea te raneste va fi mult mai rau decat orice altceva. Totusi amandoi trebuie sa intelegem ceva si anume ca trebuie sa tinem capul sus. Daca vrei sa iti povestesc mai mult spune-mi. Sper sa fi mai norocoasa ca mine.
Buna. Mie nu mi se pare ca tu esti cea egoistă pentru ca nu ii spuneai nu atunci cand te ruga sa o ajuti la ceva. Cel mai bine ar fi sa discutati acest lucru doar voi 2. Bafta si ai grija de tine
Sincer, ai ales o persoană greşită. E clar că nu ţine la tine şi nu te apreciază, se poate să se fi folosit doar de tin. Eu zic să nu o mai bagi în seamă, las' o să se descurce dacă e o aşa o ''prinţesă'' şi nu se poate trezi devreme. Nu o mai ajuta o perioadă, şi vezi cum se comportă, dacă nu'i pasă, nu o mai băga deloc în seamă. Dar cred că doar se foloseşte de bunătatea ta.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: