LOL. Doamne. dupa mine da te place si atunci intr-adevar era geloasa. eu zic sa ii spui ca ai vrea sa va dati o sansa. sa vedeti ce se intampla. deoarece ati devenit prieteni si ai descoperit ca te intelegi bine cu ea. si etc. parerea mea! Succes
Bună,
Eu zic că da, te place. Dar tu, ca majoritatea băieţilor, o tot faci geloasă. În locul ei ţi-aş fi zis vreo două în seara aia cu vodka, plus câteva palme.
Ai mare noroc dacă te iartă, ai încredere în mine. Nu te mai juca cu inima ei.
Numai bine!
Parerea mea e ca nici unul nu stiti ce vreti... daca fata e cuminte in momentul acela nu era geloasa era dezamagita de comportamentul tau, iar daca era la fel ca toate celelalte inseamna ca era geloasa....chestia e ca aveti o apropiere ciudata insa tot ce puteti face e sa comunicati, dragilor! Si apropo daca as fii fata, dupa ce ai facut in camera aia cu fetele te-as fi ignorat total!
Pare sa ma fi iertat dupa faza aceea.Dar de un timp simt uneori asa ca nu are chef de mine, probabil sa fie din cauza ca nu ii raspund tot timpul la mesaje pe facebook chiar imediat(dupa vreo 10-20 de min).Si azi mi-a spus ca vorbeste cu ex-ul! ~x( si mi-a spus ca ma iubeste :-s
Poi poate...dar eu cred ca s-a plictisit sa tot iti arate ca te place, iar tu sa nu faci nici o miscare. Asculta-ma daca o placi mult vorbeste cu ea, incerca sa fii mai atent cu ea, comportate frumos si policticos.
Apropo de mesajele de pe fb, ce vrei sa demonstrezi daca nu ii raspunzi atunci cand vezi mesajul? ....eu cred ca ar trebui sa ii raspunzi asa cum iti dicteaza inima. Iar faptul ca ti-a spus ca vorbeste cu altul e doar pentru ca vrea sa vada ce reactie ai, sa vada daca esti gelos sau daca iti este indiferent. Ea ti-a spus ca te iubeste? dar tu ce simti pentru ea? analizeazati sentimentele si vorbeste cu ea! O zi buna.
Poi mi-a mai zis odata ca ma iubeste, dar chiar la inceputul anului(dupa 2 saptamani ce am inceput sa ne apropiem) si am intrebat-o ca si ce ma iubeste si a spus ca ma iubeste ca pe un frate foarte buna.