Buna! Ar trebui sa vb cu ea sa ii povestesti lucruri banale, lucruri care o amuza sa ii arati ca apreciezi ce face pentru tine.,, ma urmareste pas cu pas pentru a afla lucrurile pe care nu i le spun "de ce nu schimbi situatia povesteste-i tot ce vrea sa stie asa ea va fi mai linistita si va avea din nou incredere in tine iar tu te vei bucura de putina libertate stiind ca nu e tt timpul cu ochii pe tine.
Incearca sa ai incredere in mama ta, sa nu ti fie rusine de ea deloc. poate ca vrei s-o intrebi ceva ce tie ti se pare rusinos, dar pentru mama ta nu e mare lucru. sa nu crezi ca va rade de tine... Mama ta se va bucura ca ii ceri sfaturi si ca o ti la zi cu evenimentele ce ti se intampla. sper ca ti-am fost de ajutor
Pai eu cred ca trebuie sa comunici mai mult cu ia si sa o ajuti asa o sa isi regaseasca increderea in tine nu stiu, poate nu va reacciona tare grav, depinde de ce vrei sa ii spui, dar mai bine ar fi sa ii dai vestea cand e calma si te porti bine cu ia succeess!
Dupa parerea mea e cel mai important sa o ei de la capat cu mama, spune-i ca vrei sa discuti cu ea fara sa se enerveze si ai nevoie de sfaturile ei,e persoana cea mai importanta pentru tine si ca doresti sa comunici cu ea, purtati-va ca doua colege si nu ii ascunde nimic, spune-i cat de mult o apreciezi si ii accepti sfaturile ei.Mult succes.