| uglyCORPSEbride a întrebat:

De cateva zile am inceput sa imi fac griji pentru o prietena foarte buna.
Mereu spune ca este urata, iar daca o contrazic, spunand-ui adevarul (adica ca este foarte frumoasa si naturala), spune ca mint. Asa face cu toata lumea. Pana aici totul este ok, cam toate fetele fac asa in perioada adolescentei.
Adevarata problema, care ar putea degenera, este ca a inceput sa slabeasca. Ea este deja slaba, pentru ca a facut mult sport.
Mi-am dat seama ca a inceput sa faca foamea. A recunoscut ca daca ii este foame bea un pahar de apa si atat.

Chiar imi fac griji ca se va imbolnavi din cauza asta, dar nu stiu cum sa ma comport. As vrea sa realizeze ca este destul de slaba si ca in felul asta isi pune sanatatea in pericol.
Daca ati trecut printr-o situatie asemanatoare va rog sa imi dati un sfat, pentru ca habar n-am ce si cum sa fac.

5 răspunsuri:
| PandaEcrazy a răspuns:

Trebuie sa se puna iar pe picioare, spune-i ca ea daca vrea sa fie frumoasa intr-un pat de spital sa faca cum vrea, dar asa se distruge pe sine si este prea absorbita de asa zisa uratenie pentru a realiza asta.

| uglyCORPSEbride explică (pentru PandaEcrazy):

Multumesc pentru sfat! ^_^ Voi sta de vorba cu ea. Sper ca voi reusi sa o ajut, este foarte incapatanata sad

| PandaEcrazy a răspuns (pentru uglyCORPSEbride):

Ei,cam asa sunt fetele astea

| ioana203 a răspuns:

CRED CA AR TREBUI SA STAI DE VB K EA. Poate e din cauza unui baiat...asta am incercat sa fac si eu si noroc de prietena mea ca m-a sustinut. poate evb de cineva la mijloc si incearca sa impresioneze; vb si cu alti prieteni sa o complimenteze si sa-i zica ca arata f bine si ca e super slaba si ai sa vezi ca incet incet o sa isi revina...si mananca in fata ei chestii care stii ca ii plac si poate va vrea si ea si asa vezi ca totusi mai baga ceva in gura

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

O poti indruma pe prietena ta sa ia legatura cu noi.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul ei de discutii sau poate fi prietenul ei atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care se confrunta reprezinta subiecte delicate, poate s-ar simti mai in largul ei sa ne scrie la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa o ajutam!