♠`Daca` IA zis Si Lu` Sora`sa POate Chiar te PLace SI daca Il placi si tu POate de data asta nu Glumeste Poate Vrea Ceva de La tine Si daca` Tot Iti zice` Ca te Place intreba-l Daaca Glumeste sau nu! IntreAb`o Si pe Sora`sa! Mai conCtret Sa vezi Ce zice Si ea! Daca Zice ca nu [-x Nu glumeste. Eu zic Sa iti Urmezi Inima! [Sentimentele]. Daca` Nu Poate O sa fAci O greseala Si apoi Sa rEgreti !
Eu zic sa vorbesti cu el, despre ce crezi tu.
Dar nu cred ca ar mai trebui sa iti aduci aminte de gluma aceea, trecutul e trecut. Iar prezentul e prezent.
Multa bafta, iti doresc.
Poate e genul de baiat care nu isi exprima sentimentele asa ca probabil cand a zis ca glumeste, poate de fapt nu vroia sa recunoasca.Altfel de ce crezi ca s-ar da din nou la tine? Parerea mea este sa ill tragi deoparte si sa discutati serios. Exprima-ti sentimentele fata de el.Nu sta intr-un colt si sa astepti sa vina el. Ia atitudine. Te puup! Fundita?:*
Nu ai de unde sa stii... E posibil sa te placa cu adevarat sau, sa faca din nou glume proaste. Daca si tie iti place de el, eu zic ca merita sa risti. L-ai putea de asemenea intreba daca nu e din nou o farsa, sau pur si simplu sa-i spui ca nu vrei sa fii cu el din cauza acelei glume. Daca te place cu adevarat va insista. Sper ca am fost de ajutor!