| andreedeed5a a întrebat:

De câțiva ani iubesc un băiat,însă abia acum un an am realizat asta. Noi doi n am vorbit decât ocazional si nu mai mult decât chestii neimportante. In acest timp s au întâmplat multe între noi, nu am vorbit nimic,însă anumite priviri si întâmplări m au făcut sa cred ca si el ma iubeste. Bine,au existat si îndoieli... Si încă sunt. Am intrat pe ask ul lui, si am observat că in numele său de utilizator apărea 69 (legat de când a fost născut,nimic mai mult). Într o zi, m-am rugat ca sa primesc un semn, pentru a ști cu adevărat dacă și el ma place. In ultima vreme mă bântuie numărul ăsta. Este numărul meu din carnet, când am fost la biserica am primit un carton pe care era numărul asta, bateria mea este mereu 69 la sută când mă uit, astazi l am văzut de vreo 3 ori.Eu mi am pus ca parola numărul ăsta înainte sa se întâmple lucrurile astea. Oare asta e semnul?

3 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Deci tu iubesti pe cineva dar te-ai rugat ca sa primesti un semn ca si el te place? nu era mai usor sa-l intrebi?

| GoldenZenith a răspuns:

Nu mai bine il intrebi? Nu de alta, dar exista si coincidente si omul se agata de orice ca sa isi hraneasca iluziile. Vorbeste cu el happy macar asa vei fi sigura.

| Ara997 a răspuns (pentru BroascaCuElice):

In anumite doctrine religioase se insista ca alegerea partenerului ( de viata si pe viata ) sa se faca cu chibzuinta, si cu invocarea ajutorului divin de aici vine faza cu " semnele". In aceste comunitati exista un anumit standard moral, tinerii asculta si de parinti si de sfaturile primite in biserica si de sfaturile celor mai invartsa din comunitatea lor.
Ce e sigur : in aceste comunitati divorturile sunt extrem, extrem de rare, familiile sunt f unite, au copii sanatosi, nu consuma alcool, de alte adictzii nici nu poate fi vorba, nu se calca stramb nu se strica case.
Daca am dat informatii eronate o rog pe andreeadeed5a sa ma corecteze sau. completeze dupa caz.