anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De curand m-am intalnit cu un baiat care m-a placut mult, si eu l-am placut cu 3 ani in urma, si fiind din acelasi oras, ne-am intors acasa amandoi.Nu am inceput o relatie cu el deoarece am avut o relatie cu prietenul lui cel mai bun si am considerat ca nu e frumos sa ïi iau la rand cum se spune.Ce simt pentru el de atatia ani nu am mai simtit pentru nimeni chiar si dupa o perioada de 3 ani de cand nu ne-am mai vazut, ii port acelasi sentiment acum cand l-am revazut si stiu ca la fel ii se intamplla si lui vazand-ul cum se manifesta cand ma vede.Dar din pacate are o relatie de 3 ani, aproape 4, insa il vad nefericit, nu se afiseaza mai deloc cu ea, nu exista poze pe facebook cu cei doi.In club ma privea foarte insistent, si am trecut sa il salut era singur fara prietena lui, si m-a intrebat ce mai fac, daca mi-am gasit pe cineva, am vorbit generalitati. Dupa ce am plecat de la el, toata noaptea l-am surprins ca se uita la mine, inclusiv si prietenele mele.Ce parere aveti despre asta? O parere m-ar ajuta mult.Multumesc.Dau funda happy

4 răspunsuri:
| DoooarEuuu a răspuns:

Iati inima in dinti si spune-i tot ce simti ca dupa cum ai explicat tu eu al vrea sa-ti spuna ce simte pentru tine dar ii este frica ca nu o sal accepti.
Tu doar spune-i ce simti pentru el.

| cameleonu05 a răspuns:

Tu trebuie sa te intrebi ce ai de pierdut?

| Biancabiibiii a răspuns (pentru cameleonu05):

Are prietena, nu ma pot baga asa peste ei, cel putin pana nu se despart.

| RainmakerX a răspuns:

Hey! シ

Eu unul consider ca baiatul acela te place insa nu este sigur daca merita sau nu sa renunte la acei 4 ani de relatie.

Asteapta un pic si vezi ce decizie ia, daca te place cu adevarat atunci o sa se desparta de acea fata.
Dupa ce astepti cateva zile spune-i ce simti pentru el. Probabil ca ii este frica sa renunte la acea relatie pentru tine intrucat sunt sanse sa il respingi. Dupa ar ramane fara nimeni daca l-ai respinge. De aceea nu face nicio miscare.

Eu unul zic sa-i spui ce simti, ca ti se pare ca si el te place...ce ai de pierdut?
Vezi ce zice, poate te place si o sa se desparta de acea fata.
Daca nu atunci il uiti si gata, nu este mare lucru chiar daca o sa-ti ia ceva timp.

Succes! ✌