La inceput am vrut sa te ajut, dupa aia am vazut ca ai 20 de ani asa ca mai spuorta-i pana iei bacul, pleaca la facultate apoi fa-ti o viata si nu mai da pe la ei decat cand ii ingropi. Sau poate sa iti fie mila de ei si ti-ai bagat **** in ea de viata. Treaba ta.
Idee este ca eu recurg la toate metodele posibile pentru a ma indeparta de ei, cat despre prieteni, sunt foarte închisă in mine si nu prea ma fac văzută in societate.Deoarece nu am pe nimeni care sa imi fie alaturi prefer sa ma închid in mine.Probabil ca m-am obisnuit așa, uneori simt nevoia sa ies cu cineva dar nu am decât un singur prieten bun la viata mea cu care ma inteleg foarte bine.Asi fi vrut sa am mai multe persoane in anturajul meu, dar cum toată lumea e profitoare prefer să ma inchid in mine si să raman cu depresiile mele
Faptul ca ii ignori nu este rau. Asa as face si eu daca as fi in locul tau. Nu ii mai asculta. Incearca sa te descarci cand esti suparata, deseneaza ceva sau asculta muzica. Nu trebuie sa te superi cand esti in perioada liceului si a tineretii. Incearca sa faci ce crezi tu ca e bine, nu ce spun altii. Sa iti sustii parerea chiar daca sunt 1000 impotriva ta, pentru ca nu o sa iti para rau de ceea ce ai facut. Incearca sa te tii cat poti de scoala pentru a te angaja si pentru a te muta in alta parte. Bafta si sa te tii tare, spunea cineva intr-o melodie " viata sa curga, ce trebuie sa se intample se intampla, fiindca nimic nu se schimba, viata e la fel de simpla ". Incearca sa te gandesti ca viata e frumasa si ca nu trebuie sa ne suparam din cauza altora. Bafta .
Parintii tai chiar nu au dreptate.Sunt multe cazuri din astea.Ai mare dreptate in tot ceea ce spui.Nu prea esti apreciata.
Faza cu parintii care nu au incredere in noi si in visele noastre chiar ii adevarata.Am o multime de vise dar parintii nu ma cred in stare sa le indeplinesc si nu ma sustin deloc.
Eu cand sunt intr-un loc in care nimeni nu ma pune in valoare si nu sunt sustinut plec.Numai raman cu acei oamenii.Imi tin prietenii care ma incurajeaza si ma ajuta aproape.
La fel am si eu un prieten care e militecticusul' scolii.E cel mai bun prieten al meu si a fost mereu alaturi de mine si m-a sustinut in ceea ce fac.La inceput aveam numai 10 dar pe parcurs m-am schimbat.(scuze pentru ca am schimbat subiectul dar nu m-am putut abtine).
Cat despre tine, incearca sa nu bagi in seama persoanele care nu te sustin, ajuta etc.Indeparteaza-le si ramai cu cei care iti sunt alaturi.Ca vei vedea ca fara ei viata ta se va schimba si visele ti se vor indeplini.