Nu inseamna ca esti un ratat daca nu ai prieteni, oamenii sunt diferiti,ai particularitati care te fac in sine unic, esti o fire timida, dar nu-i nimic in neregula cu asta, toti adolescentii au o problema cu felul cum arata, incearca sa cunosti aspectele mai importante din personalitatea ta, daca incepi sa te gandesti mai bine la cine esti, ce calitati ai, fara sa iti mai impui singur ca esti ratat, nu te ajuta cu nimic sa crezi asta, iti scade mai mult stima si increderea, esti un om bun.
Nu vei avea niciodata prieteni daca stai inchis in casa si iti plangi de asa-zisa uratenie a ta. La cum ai descris,nici eu nu te-as accepta ca prieten. Sa te chem in oras la o bere si tu sa nu vii pentru ca ti-e rusine cu tine. Si eu sunt scund, nu sunt slab, dar mi-as dori sa arat mai matur. Si ma doare undeva despre ce cred altii despre mine. Cui nu ii place fata mea sau cum arat "la corp ", atunci sa se uite in alta parte.
Problema e la tine si traiesti oarecum agatat de exterior, despre ce cred altii despre tine, ce impresie isi face x despre tine...
Nu e o rusine, mai degraba e nemultumire si legat de faza cu nepasarea..cum pot sa devin indiferent fata de ce zic altii?
Elenastoica9 întreabă: