| Andraa177 a întrebat:

Buna,deci..am crush pe un adventist si azi am mers la biserica si cand m-a vazut s-a cam rusinat..gen poezia o zicea mai incet se uita la mine din cand in cand si dupa isi retragea privirea repede, era mai rosu la fata... inseamna asta ceva? Nu prea am vorbit mult inainte
dar faza e ca nu cred ca e infocat dupa mine gen..nu prea vrea sa vorbeasca cu mine..si am inteles ca a mai zis ca pozele de pe Facebook nu sunt ca mine, cea din real..adica vrea sa insinueze ca nu sunt chiar wow,dar nici urata nu poti zice ca sunt, si sunt de treaba, am sanse cu el?

19 răspunsuri:
| bananuta27 a răspuns:

Eu zic ca ai. Decat sa regreti ca nu ai incercat, mai bine vezi ce parere are despre tine

| RAY a răspuns:

De ce nu vorbesti cu el?

| Andraa177 explică (pentru RAY):

Am vorbit 2-3 zile, dupa ne am intalnit intr o zi, el mi-a zis ca ''mai vorbim'' dupa o saptamana i am dat mesaj sa l intreb de ce nu mai vrea sa vorbim si mi-a spus ca ''nu prea avem ce vorbi ca n avem subiecte comune'' ceva de genul si mda. dar efectiv nu-mi da nicio sansa..am iesit doar intr o zi..si dupa i am dat mesajul ala..adica practic nu m -a lasat sa ma cunoasca cu adevarat.

| Andraa177 explică (pentru bananuta27):

Nu prea vrea sa ma cunoasca asta e faza..am iesit intr o zi si cam asta a fost.

| RAY a răspuns (pentru Andraa177):

Poate nu te place ce sa faci, poate esti sacaitoare,enervanta,disperata, nu are ce discuta cu tine, se aud barfe despre tine ca ai fi o fata usuratica, multe conteaza, omul e si religios, are niste preconcepti despre viata iar tu nu esti de religia lui, poate place alta fata, poate parintii nu il lasa

Unde ati iesit? ce ati facut?

Am fost în parc, am stat o ora, nu prea am vorbit mare chestie atunci pentru că nu prea ne cunoaștem. ne am despărțit la ieșirea din parc pentru că stăm în direcții opuse, și în parc ne au văzut niște colegi de ai lui și niște prietene de ale mele.dar nu știu dacă l a deranjat asta.

Pai mie mi se pare ce se crede cam smecher deodată ce colegilor lui le-a zis că pozele mele de pe Facebook nu sunt ca cele din realitate, religios e că părinții lui sunt, din ce am observat nu prea îi place că e adevnitst și are și un prenume luat din biblie și mi-a zis sa nu rad (Natanael) dar prins mesaje mi-a zis nu când am ieșit.
Și eu nu înțeleg pentru că noi chiar am vorbit foarte mult în alea 2-3 zile și chiar părea că ne înțelegem și el știe că l plac pentru că i am zis, iar el m-a întrebat dacă am prieten, dar atât și după întâlnirea aia s-a cam dus totul de râpă ..deci tind sa cred că e din cauza aspectului fizic. dar nici el nu e frumos de mori mi se pare că ne completam, adică e un simplu băiat nu e cu arfe in el să aibă pretenții prea multe..deci da..nu prea înțeleg și nici nu prea vrea să mă cunoască

Am vorbit prin mesaje si intr o zi in real si dupa nu ne am mai vorbit dar ne am mai intalnit (ne am salutat doar)

Tu il placi andraa?

Daa

Ai face sex cu el daca ti ar propune asta?

Avem 14 ani rolling on the floor

Copii,nu stiam, ce frumos, prima ta iubire

Da.dar din pacate nu ma prea ma place..si eu acum il plac foarte mult

Ce pacat andraa, dar crezi ca i place de alta fata?

Pai il intrebasem inainte sa ne vedem daca are pritena sau place pe cineva si a zis ca nu

De ce nu il intrebi de ce nu te place sau pune pe cineva sa il intrebe

Pai..nu prea am cum pentru ca el e de la alta scoala si prietenii mei nu il cunosc personal.