Cand prietena ta are treaba si-si ajuta parintii, este frumos si respectuos sa nu o mai deranjezi, ca nu-i treaba ta sa intervii.
Plimbatul ala nu este important, iar daca vrei sa o ajuti pe prietena ta, apai du-te acolo si pune umarul la munca alaturi de ea.
Nu te mai duce sa te uiti la ea ca nu-i normal, poate de aceea si tipa maica-sa la ea, ca o tii din treaba.
Stai acasa la tine si asteapt-o pe ea sa vina, cand are ea timp.
îmi parte foarte rău pentru prietena ta ca are niște '' părinți'' grav de bolnavi și lipsiți de umanitate își tratează propiul copil într-un hal murdar grav de bolnav sper cu toată inima îmi doresc cu toată inima să nu-i afectează copilăria Adolescența și viața căci cu așa' 'părinți'' riscul de a se înbolnavi copii este unul enorm de mare de Anxientități și ne siguri pe ei apoi ajung sa au depresii severe și probleme de sănătate tu ești singura prietenă a prietenei tale și singura soluție s-o ți departe de acei '' părinți'' bolnavi fă-ți un program în așa fel încât să-ți fie și ție bine și eu să-ți ajutor prietena sa iasă din mediul acel bolnav stai alături de prietena ta stai de la 7 la 10 cu ia și nu-ți abandona prietena. "Părinți ei" îi distrug sănătatea si o tratează într-un hal bolnav rău de tot.
Piciu_Mihaela_ întreabă: