| Addaaa99 a întrebat:

deci am o mare prb
acum 2 zle m-am combinat cu un baiat de la n din clasa.si eu a 2 zii i-am dat papucii si el sufera foarte mult de atuncea plange si chestii dintraseta
prietenii de a lui din clasa nu vb cu mine...
inf
dati-mi si mie un sfat
dar sa stiti ca eu nu prea mai vreau sa ma combin c el pentru ca nu il mai plac... dar imi este mila de el
plzzz ajutor

7 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu cred ca plange laughing. sigur se preface.asta e.toata lumea sufera cand iese dintr'o relatie.nu trebuie sa faci nimic.lasi lucrurile cum sunt si chiar daca nu te baga in seama colegii lui ce? o sa le treaca.totul trece happy

| Lora a răspuns:

E las ca o sa-i treaca cand o sa-si gaseasca alta, nu iti mai pierde tu timpul cu el doar din mila, stai linistita ca nu pateste nimic.

| TeoPT a răspuns:

Asta e rezultatul faptului ca te-ai cuplat cu cineva doar ca sa nu fii singura, si ca fitoasa, cand ai vazut ca de fapt nu era cum vroiai tu, cum visai tu, l-ai lasat.

poti sa ii spui ce vrei, pe el tot o sa il doara, oricat de bland i-ai vorbi sa ii zici ca nu poti fi cu el, tot o sa il doara, rau. daca intr-adevar te-a iubit.stii cum se spune: un baiat nu uita niciodata fata pe care nu a putut sa o aiba, mai ales daca acea fata si-a batut joc de el.

| pwp a răspuns:

Offf! dar ce vrea daca nu iti place de el?
dragoste cu sila nu se poate!
Succes!

| AshEldo a răspuns:

Mie imi este mila de tine (vai de capul tau femeie)de ce te-ai combinat cu o persoana de care nici macar nu-ti placea foarte mult, ti s-a parut amuzant (mie nu)acum plange(cred ca se preface)adica in doar doua zile nu cred ca-si imagina ca va veti si casatorii, dar ce stiu eu sti doar cum se spune"Si baietii plang cate-o data"si respect astahappynormal ca gasca de baieti din clasa ta nu te mai baga in seama, pentru ca esti cruda si insensibila plus ca le-ai ranit colegul...niste scuze ai putea sa "bagi"si tu (daca ai suflet)desigur asta nu inseamna iertare ci cainta, parere de rau, totusi incearca sa vorbiti doar ca-ntre colegi, nici macar o prietenie nu cred ca se mai poate...plus de asta nu cred ca are nevoie de mila ta.

| andrei a răspuns:

Spune-i!

| princess92 a răspuns:

Hmmm...eu zic ca joaca teatru...nu are cum sa planga dupa 2 zile.eu zic sa vb cu el si sa ii spui ca il consideri un baiat de treaba, dar ca nu vrei sa mai fi cu el si ca trebuie sa inteleaga.