| RuxyyyyyyForeverr a întrebat:

Deci am o mare problema!
La scoala diriga ne-a mutat fata baiat iar pe mine m-a pus in banca cu cel mai nesuferit baiat din toata scoala.Paretea cea mai urata e ca eu stateam cu cea mai buna prietena a mea in care pot avea incredere si practic este sora mea,infine acum ca ne-a mutat ne-a despartit si numai pot sta fara ea. Dupa toate astea colegu meu de banca rade singur in ore, vorbeste incontinuu si singur cateodata, si chiar daca i-am zis dirigintei zice sa il potolesc eu...numai suport ca in fiecare ora eu sa nu inteleg nimic pentru ca el nu poate sa mai taca...mai ales ca sunt in clasa a VIII-a si acum la orele de romana la care el face galagie sunt importante el face o mare galagie iar profa nu il poate potolii.I-am zis sa ne mute inapoi dar nici nu vrea sa auda si zice ca asta e doar un pretext sa ma mute inapoi, dare a nu stie ca eu nu il mai suport.Va rog sa imi dati niste solutii sa o conving sa ma mute cu prietena mea inapoi..noi nici nu vorbeam in ore dar..eu cred ca diriga a facut asta in contra noastra sa ne desparta. Ajutati-ma sa o conving. Funda happy

Răspuns Câştigător
| SimonaQs a răspuns:

Spune-le parintilor tai sa discute despre asta cu diriginta si sa gaseasca o solutie.

6 răspunsuri:
| Gabryela06 a răspuns:

Pai...ii poti spune dirigintei ca daca el tot vorbeste in ora tu n-ai sa poti sa mai inveti pentru evaluarea nationala(stiu pentru ca si eu sunt clasa a VIII-a) si daca tot nu vrea sa te mute inapoi cu prietena ta macar sa-l puna pe el singur in banca.
happy... SPER CA TE-AM AJUTAT... happy

| dani2404 a răspuns:

Muta-te intr-o banca libera si s-a rezolvat baiul.

| DeliaDelii a răspuns:

Nu poti spune sa te mute cu prietena ta, nu o sa accepte asta dar ii poti propune sa te mute cu o persoana mai linistita sau cum au spus ceilalti sa vorbeasca parinti tai cu ea.

| RuxyyyyyyForeverr explică (pentru SimonaQs):

Nu vrea mama sa vina la scoala si nici sa o sune...Ea nu ma intelege ca nu pricep nimic la ore si ea zice ca e doar un pretext pentru a ma muta inapoi cu prietena mea.

| SimonaQs a răspuns (pentru RuxyyyyyyForeverr):

Pai... Nu stiu ce sa zic atunci. Pune-ti colegul la punct ( nu prin bataie sau mai stiu eu ce). Ar trebui sa-i gasesti niste puncte slabe si sa-l manipulezi.

| RuxyyyyyyForeverr explică (pentru SimonaQs):

Doamnee azi am dat test la franceza si el dupa ce am terminat testul cand a plecat profa din clasa mi-a zis cica"vezi ca te faceai cu un 2. ia uitate sub banca. tiam aruncat fituica sub banca de la inceputul orei"Iar profa de la incepul orei se tipa la el ca il vedea ca se uita pe sub banca. puteam sa iau 2 fara ca sa stiu..nu stiu ce sa ma mai fac!