| Cocolino24 a întrebat:

Deci am o prietena care este pe scurt : Forever Alone.
Este complicat!
Prietena mea s-a idragostit pentru prima oara de un baiat cu un an mai mare ca noi. Asta nu era nimic rau dar baiatul ala era fostul meu gagic dupa care amplans atat, dar nu mai simteam nimic pentru el, chiar nimic, eram impreuna cu un baiat pe acre il iubeam mult. Intr-o zi primesc un mesaj pe tel laughing : cf? de la un nr pe care nu-l stiam. Am intrebat cine e si am aflat ca era baiatul de care s eindragostise prietena mea. Burn!

Mi-a zis ca ma place dar nu am vrut sa stau cu el ca nu simtem nimica. De baiatau celalalt m-am despartit cu mult timp inainte!

Acum vorbim mereu la telefon, prim mesaje si da...il cam plac.

Ce sa fac?

14 răspunsuri:
| Andreea_Bucur_1992 a răspuns:

Pai..situatia te e cam complicata.....sincer in locul au m-as gandi mai bine inainte sa stric prietenia cu amica ta de la un simplu prieten. vei vedea in timp

| Cocolino24 explică (pentru Andreea_Bucur_1992):

Asta este ca ea din ce stiu eu ar renunta la mine pentru orice baiat dar zvonuri... cred.

| Etiene a răspuns:

Tradare, de 3 ori tradare; zici ca ti-e prietena.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Daca tii la prietena ta incearca mai degraba sa "o cuplezi" cu baiatul care ii place. Tu ai avut o sansa cu el, v-ati despartit si ai aflat ca prietena ta il place si acum tu din nou vorbesti cu el? Nu prea e frumos ce faciwinking mai sunt baieti..nu are rost sa strici o prietenie pentru acesta. Mai gandeste-te, nu fii egoista!

| Cocolino24 explică (pentru RedheadOnTheRun):

Fata asta cica prietena mea s-a dat la un baiat, doar pentru a o rani pe alta fata. E curva!

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Cocolino24):

Tu ne-ai zis draga ca e prietena ta, noi am judecat ca atare. Acum ca ai primit critici negative zici ca-i curva. De ce ne intrebi pe noi ce sa faci daca tu deja stii ca prietea ta "e curva" si de aceea tu esti indreptatita sa umblii cu cel care ii place ei? Maaare e gradina ta, Doamne.

Pai da! Eu nu ii stiam latura asta inainte. Si apropo tu mai lasa tupeul ala, ca nu esti draga cu mine.

Ei,cum nu? Imi esti draga rau de tot laughing rolling on the floor

Ce-ai tu? nu mai spune

Hai ca m-ai plictisit. Pa, pa!

| AngelWhite99 a răspuns:

E greu de spus findca, si prietene ta il place dar in cazul acesta trebuie sa il lasati pe el sa aleaga. Daca el o place pe prietena ta mai mult iar tu ai fi doar o joaca nu cred ca ti-ar conveni.Si invers.

| Cocolino24 explică (pentru AngelWhite99):

El o uraste pe prietena mea pentru ca din cauza ei ne-am despartit noi 2 inainte

| AngelWhite99 a răspuns:

Atunci vedeti cum o faceti pe ea sa inteleaga fara sa o raniti, fi-ti calmi, si rabdatori s-ar putea sa dureze.

| NemNUZ a răspuns:

Invata sa scrii draga...