Pai..situatia te e cam complicata.....sincer in locul au m-as gandi mai bine inainte sa stric prietenia cu amica ta de la un simplu prieten. vei vedea in timp
Asta este ca ea din ce stiu eu ar renunta la mine pentru orice baiat dar zvonuri... cred.
Daca tii la prietena ta incearca mai degraba sa "o cuplezi" cu baiatul care ii place. Tu ai avut o sansa cu el, v-ati despartit si ai aflat ca prietena ta il place si acum tu din nou vorbesti cu el? Nu prea e frumos ce faci mai sunt baieti..nu are rost sa strici o prietenie pentru acesta. Mai gandeste-te, nu fii egoista!
Fata asta cica prietena mea s-a dat la un baiat, doar pentru a o rani pe alta fata. E curva!
Tu ne-ai zis draga ca e prietena ta, noi am judecat ca atare. Acum ca ai primit critici negative zici ca-i curva. De ce ne intrebi pe noi ce sa faci daca tu deja stii ca prietea ta "e curva" si de aceea tu esti indreptatita sa umblii cu cel care ii place ei? Maaare e gradina ta, Doamne.
Pai da! Eu nu ii stiam latura asta inainte. Si apropo tu mai lasa tupeul ala, ca nu esti draga cu mine.
E greu de spus findca, si prietene ta il place dar in cazul acesta trebuie sa il lasati pe el sa aleaga. Daca el o place pe prietena ta mai mult iar tu ai fi doar o joaca nu cred ca ti-ar conveni.Si invers.
El o uraste pe prietena mea pentru ca din cauza ei ne-am despartit noi 2 inainte
Atunci vedeti cum o faceti pe ea sa inteleaga fara sa o raniti, fi-ti calmi, si rabdatori s-ar putea sa dureze.