| Rose1123 a întrebat:

Deci, am si eu oo problema destul de comuna. Nu imi e frica de caini, serpii, soareci sau de ceva de genul asta dar imi e frica de paianjeni. Nu stiu prea sigur de ce. Cand eram mica nu imi era frica de ei, apoi mai tarziu am inceput sa ma tem. Poate unde am aflat ca unii pot sa fie veninosi. Si desi stiu ca ei nu imi fac nimic, cum vad unul, cat de mic, il strivesc repede cu o carte sau un pantof, cu orice am la indemana si apoi imi pare rau ca i-am omorat, pentru ca stiam ca nu imi va face nimic.laughing Jalnic, stiu. Am incercat sa "imi inving teama" si am stat uneori pe langa vreun paianjen privindu-l si chiar incercand sa-l ating, insa in cele din urma l-am storcit d'oh Deci, cum as putea sa scap de frica asta? Dau si funda cui ma poate ajuta. big grin
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| TheUnforgivenIII a răspuns:

Nu cred că ți-e chiar frică de ei, ți-e doar scârbă. E o diferență mare, și mama îi omoară, dar nu îi e frică de ei. Eu, de exemplu, chiar mă tem de ei. Am arachnophobia, așa se numește teama de păianjeni. Dar am o frică serioasă, nu doar scârbă, și nu știu de ce. Nici să-i omor nu pot. Dacă ai reușit să-l atingi înseamnă că nu îți e frică. Eu nu pot să-i omor nici cu mătura, cartea, pantoful, etc. De frică. Chem pe cineva să-i omoare. Doar cu pușca i-aș putea omorî, altfel nu am curaj. Deci stai liniștită, că nu ți-e teamă, ți-am mai spus, ți-e doar scârbă. Aceeași problemă și cu viermii, nu că ți-ar fi frică, nu-ți fac nimic, dar ți-e scârbă.

3 răspunsuri:
| MetalHead04 a răspuns:

Ai problema mea..mereu dupa ce il strivesc ma intreb: dar oare ce mi-a facut el mie?:< si mereu dupa ce am repetat asta si am incercat sa stau "cuminte" nu imi mai e fricalaughing.

| Mihai_Valcu_1999 a răspuns:

Eu cunosc 3 metode;
1. O pastila numita cum so fi numit deam vazut-o la discovery facuta din zahar care sa te faca sa crezi ca nu-ti mai este teama( nu merge ca ti-am spus acu da poate ajuti un prieten)
2. Leagate la ochi si de maini si pune pe cineva sa puna un paianjen mai maricel pe tine.
3. Bagai la gratar ca daca tot ia omorat sa stii ca n-ai facut-o degeaba

| RocketShip a răspuns:

Nu ii baga in seama. e ceva de genu cum faci cu o viespe daca nu te agiti nu te musca la fel e si cu paianjeni