anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Deci,imi place de un baiat. E varul prietenel mele cele mai bune. Nu suntem la aceeasi scoala in schimb suntem la aceeasi biserica! La o fata din scoala mea io mai placut de el,iar prietena mea io zis,,stii ca x te place?",iar el a zis,, nu sunt cu fetele"( ce vrea sa insemne asta?).
Aseara i-am lasat comentariu la o poza :
Eu : dragut big grin
El: mersi :*
Am asa un sentiment ciudat dar fain in acelasi timp

1. Sa ii zic la prietena mea sa imi faca cunostinta cu el?

2. Ce pot sa fac sa ii atrag atentia ...adica sa il impresionez?

3. Cum trebuie sa ma comort ca sa nu il speriu si sa il impresionez?

5. Daca el zice ca,, nu ii cu fetele" cum il pot face sa se razgandeasca si sa il fac sa ma placa?

Va rog frumos sa nu comentati aiurea! P.s avem 15 ani nu mai suntem copii!
Multumesc mult de tot!
Dau funda raspunsului cel mai folositor!

8 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Dacă ai pomenit de biserică şi el ar fi spus "nu sunt cu fetele", e clar. laughing Ori e un pocăit care vrea relaţii doar după nuntă, ori e pe invers. Eu zic s-o laşi baltă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gizăz. ....Eu nu am vorbit cu el! Ci pretena mea adica varasa...
Eu vreau raspunsuri seriose ....nu batai de joc! Daca tot te-ai obosit sa scrii mai bine scriai ceva folositor!

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Cel mai sigur este Gay
Asta nu inseamna ca trebuie tratat altfel deoarce toti sunt oameni si fiecare avem Drept de alegere in privinta Orientari Sexuale.
Eu zic sa te cam interesezi de istoricul lui adica:
Daca a mai avut iubita, cat a durat relatia, motivul despartiri, vezi ce prieteni are pe Facebook si etc.
In acest mod vei afla daca el e gay ori iti poti crea un cont de Facebook cu nume de baiat si sa-l testezi ori un cont de fata sa vezi daca ar fi interesat si daca pe contul de Fata ar fi interesat asta ar insemna ca pe tine nu te place.

| IoanaSorina a răspuns:

"Nu sunt cu fetele", adica nu nu stie cum sa le abordeze laughing Si vorbeste cu prietena ta, doar ti-e cea mai buna! Crede-ma, mi s-a intamplat la fel, mi-a placut de varul celei mai bune prietene si tot vorbeam de el laughing Dar il cunosteam si vorbeam cu el, oricum doar vara vine aici. In fine, deci daca vorbesti cu prietena ta, e posibil sa iesiti toti 3, adica o sa bagi tu ideea asta laughing Si el probabil o sa isi schimbe parerea cu timpul. Nu te grabi! Si asa ii poti atrage si atentia, adica vorbeste cu ell, nu te mananca! laughing

| Gizăz a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi ce te face să crezi că n-am vorbit serios? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gizăz ....tot ...adica puteai sa ma incurajez sa vorbesc cu el sau alte chestii ...nu,,s-o las balta". infine ...mersi pentru raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

IoanaSorina.....imi dai te rog id tau sa vorbim...vad ca si tu ai fost intr-o situatie similara! Mersi:*

| Gizăz a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi aici e problema ta, dragă. Tu de fapt ai pus întrebarea cu mintea deja lămurită. Te-aşteptai la nişte răspunsuri care să te îndemne la ceva ce deja voiai să faci, ceva care corespunea cu modul tău de gândire. Alternativa e acră, ştiu. Ai cerut păreri, ţi-am dat-o. Că nu ţi-a convenit e treaba ta. Oricum faci ce vrei. Nu te obligă nimeni să-mi urmezi sfatul.