Dacă ai pomenit de biserică şi el ar fi spus "nu sunt cu fetele", e clar. Ori e un pocăit care vrea relaţii doar după nuntă, ori e pe invers. Eu zic s-o laşi baltă.
Cel mai sigur este Gay
Asta nu inseamna ca trebuie tratat altfel deoarce toti sunt oameni si fiecare avem Drept de alegere in privinta Orientari Sexuale.
Eu zic sa te cam interesezi de istoricul lui adica:
Daca a mai avut iubita, cat a durat relatia, motivul despartiri, vezi ce prieteni are pe Facebook si etc.
In acest mod vei afla daca el e gay ori iti poti crea un cont de Facebook cu nume de baiat si sa-l testezi ori un cont de fata sa vezi daca ar fi interesat si daca pe contul de Fata ar fi interesat asta ar insemna ca pe tine nu te place.
"Nu sunt cu fetele", adica nu nu stie cum sa le abordeze Si vorbeste cu prietena ta, doar ti-e cea mai buna! Crede-ma, mi s-a intamplat la fel, mi-a placut de varul celei mai bune prietene si tot vorbeam de el Dar il cunosteam si vorbeam cu el, oricum doar vara vine aici. In fine, deci daca vorbesti cu prietena ta, e posibil sa iesiti toti 3, adica o sa bagi tu ideea asta Si el probabil o sa isi schimbe parerea cu timpul. Nu te grabi! Si asa ii poti atrage si atentia, adica vorbeste cu ell, nu te mananca!
Păi aici e problema ta, dragă. Tu de fapt ai pus întrebarea cu mintea deja lămurită. Te-aşteptai la nişte răspunsuri care să te îndemne la ceva ce deja voiai să faci, ceva care corespunea cu modul tău de gândire. Alternativa e acră, ştiu. Ai cerut păreri, ţi-am dat-o. Că nu ţi-a convenit e treaba ta. Oricum faci ce vrei. Nu te obligă nimeni să-mi urmezi sfatul.
Alexandra2345 întreabă: