Trebuia să participi. Ai dezamagit-o pe profesoara ta care a văzut potențialul din tine și a vrut să te ajute. Eu zic sa te răzgândești și să mergi. Vei căpăta mai multă încredere în tine luând o nota mare pe care mai mult că sigur o vei lua.
Tu nu prea știi cum să-ți gestionezi emoțiile dat fiind relația cu părinții tăi pe care chiar tu ai expus-o. Încearcă să vorbești cu psihologul scolii. El te poate ajuta
Sfatul meu este ca ai o problema cu adultii, părinți tai ridicand tonul la tine poate sa te afecteze adulții, parintii tai fiind adulti
Nu sunt îmatură..am 16 ani..aici nu e vorba de imaturitate sau de copil răsfățat.Relatia mea cu părinții e groaznică, n am primit afectiune de la nici un membru al familiei ca sa zic ca poate de aici aș fi iesit un copil răsfățat.Treaba asta se întâmplă de acum 2-3 ani, e recenta, în copilărie nu făceam așa si nici nu sunt genul de persoana sensibilă.
Am înțeles si vă multumesc, dar o să elimin optiunea cu imaturitatea, mă cunosc și mi aș da seama.Pe de altă parte poate puteti avea dreptate si de aici pleaca.Am să fac o vizită la psiholog și voi vedea.
CatatinSTF întreabă:
anonim_4396 întreabă: