| Alina4728 a întrebat:

Deci peste 1 saptamana in scoala altfel am excursie la Brasov si nu am idei ce sa iau la mine imi puteti da niste sfaturi? Eu cu o colega de a mea neam propus jocuri sa jucam in autocar si sa facem slime big grin big grin big grin nsj ce sa iau la mine de ex apa suc... etc aa si ce haide iau? OFER FUNDA! MULTUMESC O ZI PLACUTA! Aaa si cum sa uit de emotii am tezele inainte de excursie sad sad

Răspuns Câştigător
| Andreea87978787 a răspuns:

Buna! Te sfatuiesc sa iei ce crezi ca ai nevoie si ce stii ca iti place cel mai mult. Cateva jocuri pe care le faceam si inca le fac (daca am cu cine) sunt "fazan" sau "ce incape intr-o valiza", puteti face cateva grupulete, sau chiar in 2 persoane si jucati acest joc, este frumos si ambitionant, alegeti o litera si cu acea litera spuneti fiecare pe rand ce poate incapea intr-o valiza cu initiala care o aveti si cine nu mai stie cuvinte pierde si trebuie aleasa alta litera. Sau puteti spune bancuri, povesti, cantati, mimati un personaj care trebuie ghicit de celalalt si v-a trece timpul intr-un mod amuzant. Cat despre emotii, nu este niciun secret, oricat incercam sa evitam unele emotii tot vor fi la momentul respectiv, trebuie sa astepti momentul in care dai examul dupa ce l-ai dat o sa treaca si emotia. Succes!

6 răspunsuri:
| Alina4728 explică (pentru Andreea87978787):

Multumesc mult :* :* :* happy big grin

| Andreea87978787 a răspuns (pentru Alina4728):

Nu ai pentru ce! :*

Aaaa si ma mai poti ajuta cu cv te rog? ce trebuie sa iau la excurie cu mine! scuze

In legatura cu ce te referi? La haine, mancare?

Da ce trebuie sa iau de 2/3 zile si machiaj

Pai in primul rand ceva lejer, daca vizitati sa te simti bine in ce esti imbracata. I-ati ce machiaje stii ca folosesti. Si la mancare sandvisuri cu snitel de pui (nu are miros), cu salam ar cam mirosi daca doresti sa mananci in autocar. Apa/suc.