Buna
ce asputea sa iti zic? poate doreste sa iti multumeasca personal..asta n u ar fi o durere mare, ce ma doare e faptul ca tu recunosti ca il placi pe baiat din clasa a 4a? oh Doamne..de atunci nutresti dragostea baietilor? nu te pot incuraja si nici laude nu iti pot face..mai asteaptamai un pic...nu e sfarsit de lume. aveti timp mai copilasi.
O zi frumoasa sa ai
Dana, parerea mea este ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa ii zici adevarul :*...chiar daca te refuza sau te accepta, macar o sa stii ce e in mintea lui rareori iti dai seama din "semne" ce e in mintea unui baiat deoarece ei chiar nu stiu cum sa isi exprime sentimentele prin semnele, sunt foarte nepriceputi la asta..mai sunt 2 ani! in astia 2 ani fa-ti curaj si vorbeste cu el, si din caz ca te refuza gandeste-te ca asta e doar o "dragoste scolara", nu o s ate casatoresti cu el gandeste-te ca printre miliardele de oameni de pe Terra exista un baiat care este cel mai potrivit pentru tine si care nu te va face niciodata sa te simti "la ananghie" parerea mea
Caramela, sorry ca intervin dar dragostea nu are varsta..nici inaltime..nici. :-|in orice caz poti sa ii dictezi inimii? daca inima a ales sa se indragosteasca de la 11 ani ce poti sa ii faci? sa o legi de copac sau ce? ..multi care vad intrebari din astea pe TPU se gandesc numai la varsta celui care cere ajutor dar uita sa se puna in locul lui si sa vada cum se simte. Dana e prietena mea de 6 ani de zile si stiu cat de mult il iubeste pe baiatul asta..nu mi-o lua in nume de rau eu ti-am zis asta doar pentru ca eu o cunosc bine pe Dana si nu am vrut ca tu sa o iei peste picior:"esti prea micuta pentru baieti" in regula? pup :*pa
Si ce ai vrea sa fac?! adica pur si simplu cand sunt cu el simt ca-mi bate inima mai tare......si stiu ca nu e sfarsit de lume. dar pur si simplu pe baiatul asta nu pot sa mi-l scot nici din cap si nici din inima ideea e ca stiu ca nu e ultimul baiat de pe pamantul asta si ca nu el va fi cel cu care ma voi marita, dar totusi aceste sentimente le am pentru el. si asta e viata, nu cred ca tu la varsta mea nu te uitai la vreun baiat?!?!
Mersi DIDI! :* :* :* dar il cunosti si tu pe Cosmin si stii cate mi-a facut... oricum mersi mult :* :* :*
Draga mea..la varsta ta inca ma jucam si jucam jocuri cu adevarat copilaresti..sunt destul de mare incat sa stiu ce vorbesc...baietii au venit mult mai tarziu. daca el nu da dovada ca ii esti draga si ca ar vrea sa fie cu tine, nu crezi ca ar fi facut primul pas?
Intreaba-l daca ii place de vreoo fata, du-l si tu de nas un pic, si daca ii place ii place daca nu, ai 50% sanse cu el, Bafta! Funda?