| papushikadulcee a întrebat:

Buna!Deci sa va spun totul:Intr-o seara am iesit in parc cu prietenele mele si am vazut un grup de baieti din care facea parte unul dragut si i-am sp sa ia un loc langa noi si vorbea cam in sictir cu noi si eu am plecat acasa,le-am spus doar ca trebuie sa ajung acasa...si apoi una din prietenele mele,Luiza a voirbit cu el pe mess si i-a spus ca prima data eu i-am atras atentia iar apoi ea si eu m-am suparat foarte tare pentru ca eu chiar daca spuneam ca nu imi place de el eu tot il plac.Apoi s-au pus intr-o relatie pe facebook si acum sunt si mai suparata.Daca vreau pot sa ii despart dar nu ma lasa inima pentru ca chiar daca il plac Luiza e prietena mea.Ce sa fac Funda! P.S scuzati greselile de gramatica sunt foarte obosita si suparata crying

7 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Ce-ar fi de facut într-o astfel de situatie? nu e ca si cum i-ai fi spus ca-l placi si el ti-ar fi întors spatele.Pur si simplu ai amanat momentul si altcineva(in cazul de fata o persoana care-ti este prietena)ti-a luat-o înainte.Chiar nu prea ai ce sa mai faci,daca încerci sa le strici relatia, chiar daca ai avea cu nu prea se merita, pe langa asta o persoana care este constienta de limitele sale(si are o constinta)nu ar proceda aftfel.Gandeste-te ca pana la urma l-ai placut doar din punct de vedere fizic, pentru ca...hai sa fim seriosi,nu atrage pe nimeni o persoana care vorbeste "în sictir". Poate este genul de baiat caruia îi place sa se "joace"cu sentimentele fetelor,în locul tau nu m-as supara atat de tare,asta e pana la urma, nu e ca si cum ati fi doar tu, el si Luiza pe Terra laughing

| Ammy93 a răspuns:

Mai bine l-ai lasa in pace. Si nu zic doar pentru ca e prieten cu prietena ta. Ci pentru ca nu a vrut sa lupte mai mult pentru tine. El imediat ce o vazut ca nu ai mai vorbit cu el s-a dat la prietena ta. Daca era sa te placa mai mult, insista mai mult pe tine, decat sa fuga la prietena ta. Scuza-ma ca ti-o spun, dar acest baiat nu te merita

| irina41099 a răspuns:

Aoleu, nu cred ca Luiza ti-e prietena daca stia ca-ti place de el si a facut ce a facut.Baiatul lasa-l in pace mai gasesti altii! Dic cate vad esti chiar frumoasa! Treci mai departe si am 2 sfaturi pr tine: 1Vezi cum decurg lucrurile
2 Alegeti cu grija prietenele!
P.S:daca vrea sa se combine cu tine nu accepta asta ar arata ca poate face ce vrea din tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasă-i (&%¤% de băieţi.
Mai sunt 100000000 în lume.

| larysa_2101 a răspuns:

Bune
ea e totusi una dintre prietenele tale si nu cred ca merita sa iti irosesti prietenia pentru un baiat
o sa iti gasesti altul mai frumos decat el sut sigura...:*
nu mai fi suparata happywinking

| larysa_2101 a răspuns:

Buna
Ea e totusi una dintre prietenele tale si nu cred ca merita sa iti irosesti prietenia pentru un baiat
O sa iti gasesti altul mai frumos decat el sut sigura...:*
Nu mai fi suparata happywinking

| larysa_2101 a răspuns:

Buna
Ea e totusi una dintre prietenele tale si nu cred ca merita sa iti irosesti prietenia pentru un baiat
O sa iti gasesti altul mai frumos decat el sut sigura.
Nu mai fi suparata