Nu sunt fata dar imi spun si eu parere din punctul meu de veder uite daca e tia demostrat ca te iubeste prin nu stiu eu ce metode ar trebui sa incerci sa ai o relatie cu el si sa-i explici pretenei tale ca il iubesti si ca nu vrei sa auzi din gura ei nimic in legatura cu el chiar daca te insala sau te vorbeste de rau tu trebuie sai explici ei ca din gura ei nu are nicio valoare
Pai cum adica? Te iubeste dar nu te baga in seama la scoala? II este rusine cu tine? Hmm..suspect nu? Cum ti-a demonstrat ca te iubeste?
Ok daca voi va iubiti, sincer prietena ta trebuie sa accepte. Daca nu mai vb cu tine inseamna ca nu merita prietenia ta Dar prima data analizeaza comportamentul baiatului. Si atent. Apropo de obicei indragostita nu vede toate defectele si tot ce e de vazut asa ca ai grija.
Buna! Eu cred ca o fata poata sa faca orice pentru baiatul pe care-l place, pana sa-si minta si cea mai buna prietena... Nu stiu pe cine ar trebui sa crezi, vezi si tu cum se poarta fiecare.[ Eu in locul tau as alege baiatul ]. Oricum, bafta la ales. Bye!
Sa stii una si sigura... daca e prietena ta cea mai buna, nu merita sa il iei pe baiat in schimbul fetei..regula nr 1 intr-o prietenie adevarata --Nici un baiat/fata nu poate sa se bage intre prietene.
Salut! Imi permit sa-ti dau un sfat pentru ca si eu am trecut prin ceva similar si eu ti-as spune sa fii cu baiatul pe care il placi! Dar trebuie sa ii explici prietenei tale ca nu se poate ca cineva sa fie cu doua persoane sau sa placa pe cineva numai ca acel cineva tine la acea persoana. Sper sa te fi ajutat. Multa bafta!
Buna, si raspunsul tau era de folos dar nu prea am inteles
Ca nu se poate ca cineva sa fie cu doua persoane sau sa placa pe cineva numai ca acel cineva tine la acea persoana. Te-ai repetat mereu si asta m-a derutat.