Aranjeazate mai mult ca de obicei,umbla cu uni din prieteni lui,ignora-l,nu il baga in seama, prefate ca nu il vezi, sa fie un strain pentru tine. Distreazate, simte-te bine arata ca nu iti pasa, nu arata ca regreti.In momentu in care tu nu ii mai dai atentie, nu iti mai pasa, il ignori, va regreta!
I know that feeling, sis!)
Eu am apelat la indiferenta si la prietenii lui. functioneaza cat de cat ca e maaare orgolios. Dar stiu ca se mai baga in seama cu cea mai buna prietena a mea( e o poveste lunga) si o mai intreaba de mine, asaa pe departe
Deci, fi indiferenta si imprieteneste-te cu amicii lui( doar imprieteneste-te, sa nu creada ca ii iei la rand)
Fa-ti si tu un prieten dar sa afle sarutate cu el etc si incearca sa vorbesti cu un prieten de al lui ca sa il intrebe pe el pe messenger de ce s-a despartit de tine bla bla chestii de genu asta
Hmm, rea si razbunatoare... imi place! Totusi este o intreaga lectie cu o multime de posibilitati, si evident am nev de mai multe date adauga-ma pe mess sa vb... ID- ciubotaruemil