In folie de aluminiu sau celofan, se va aburii si se va inabusii, vestejindu-se.
Daca este fata de inteles, va pricepe ca este imposibil sa-i duci o floare pe vremea asta, in conditiile astea.
Mai bine ii cumperi ceva acolo, sau ii duci o bomboana, ciocolata de acasa de la tine.
Sunt convinsa ca 2 ore nu or sa faca cine stie ce diferenta, decat sa primeasca o vestejitura.
Daca ar fi frig in tren, ai avea sanse sa-l duci frumos, dar nu prea cred, pentru ca acum este foarte cald in tren si nu rezista.
Din pacate nu va rezista nici o floare timp de 9 ore in caldura, fara apa, in tren este totusi cald si se vestejeste.
Dar poti cumpara din gara, cand ajungi, o floare, sunt convinsa ca vei gasi acolo ceva florarii.
La ora 6:44 nu prea o sa gasesc nici o florarie si ea ma asteapta in gara... ea a fost putin suparata ca toate prietenele ei au primit ceva de Dragobete si ea nu, ca e o distanta intre noi si i-am spus ca ma revansez acum.
Ma gandesc la o folie de aluminiu si sa il stropesc inainte sa il impaturesc in ea...
Multumesc frumos si imi cer scuze de toata romana mea la ora aia dar abia iesisem de la lucru.
O sa ma risc si o sa ma duc la florarie sa vorbesc cum mi-l poate aranja mai bine sa reziste cat mai mult.
Sorin2903 întreabă: