Nu iti pot face o recomandare buna deoarece nu am idee din ce localitate esti. In principiu la mate-info, daca vrei o clasa mai OK se intra cu media minima 9.20 la mate. Problema e ca la mate-info profesorii te muncesc din greu, n-ai timp sa respiri, dar beneficiul este ca dupa aceea poti sa te duci la o gama variata de facultati. Eu as recomanda sa te duci la un liceu de informatica public (daca e la tine in localitate). In principiu nu ma astept ca acolo sa ai parte de cei mai OK colegi. In legatura cu facultatea nu iti fac o recomandare deoarece in Bucuresti o sa se construiasca o facultate noua special pentru IT & Programare & Aerospatiala. Ai timp sa te gandesti si la facultate.
Ti am mai raspuns si la cealalta intrebare despre ce posibilitati de facultati ai si despre facptul ca profilul mate-info de liceu e cea mai inteleapta alegere si te va ajuta cel mai mult.
PS. "sunt abia la limbajul c++" sa nu traiesti cu impresia ca a fi un programator bun trebuie sa cunosti toate limbajele. Dimpotriva. Trebuie sa stii programare si sa fii bun in 1-2 limbaje. Pentru un programator bun limbajul e doar o unealta pe care inveti repede sa o folosesti cu ajutorul documentatiei. Sa nu ai impresia ca daca nu inveti vreun limbaj anume nu stii programare.