anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună din nou! A mai fost cineva in situația de a merge in toamna pentru ca nu are note suficiente? Cum este? E ca la corigenta? Eu am nevoie de încă 3 note la Limba Engleza și la Limba Spaniola unde fac cu aceeași profesoara! Mai este totuși timp sa merg sa fac rost de note dar nu știu dacă sa merg la ore sau nu! Ca sa ne asculte ne pune la Engleza și Spaniola sa citim un text și sa îl traducem apoi sa facem o scrisoare la tabla și ne mai întreabă ceva din gramatica! Nu as avea probleme doar ca asa cum am spus profesoara este iute la manie și se enervează foarte repede! Adică mai demult a ieșit unul la tabla sa scrie un exercițiu la engleza si femeia a început sa tipe ca nu asa se scrie pe tabla, ca nu respecta rândul, ca nici copiii de clasa a -II-a nu scriu asa și apoi l-a jignit pana a început sa plângă! NU GLUMESC! Ce sa fac? Sa ma duc sa ma asculte și sa îmi pună note? Dacă ma jignește? Eu sunt o fire care nu suporta nedreptatea sa sa fie jignita și făcută in toate felurile pe nedrept! S-a mai aflat cineva in situația mea? Cum a rezolvat asta? Eu am avut profesori stricți dar erau pe drept și nu aveau probleme mintale și nu zbierau din nimicuri!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Mergi in continuare la ore, ai sanse sa iei note si sa scapi mai usor decat daca lasi in toamna sa recuperezi cat pentru toate modulele sau ce dumnezeu o fi. Daca spui ca nu ai avea probleme, cu atat mai mult trebuie sa mergi la ore, sa vada ca iti dai interesul si poate cu putin noroc va fi ok.Din ce scrii aici putem deduce ca femeia aia doar va iesi si mai urat din minti daca vede ca ai si tupeul sa lipsesti de la ultimele ore, ajungand cu note insuficiente, ceea ce inseamna sa ii iei din timpul ei de vacanta, punand-o pe drumuri in toamna.Ce se intampla dupa aia? Ajungi din lac in put. laughing

Da, profa de mate era o nasoala.La fel ne insulta si ne punea intrebari stupide care nu avea treaba cu materia, numai asa pentru hazul ei sadic.Cand se enerva iti mai si tragea una, apoi urla si arunca caietul pe jos (scenariu din pacate real, demn de verginica).Ne mai si obliga sa facem pregatire cu ea, punand note mediocre si explicand teribil la clasa.Totusi, am supravietuit just fine si nici n-am facut vreodata pregatire cu ea. *evil laugh*

Nu te mai alinta si du-te la ore.Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Mersi dar totuși nu prea cred ca tipa este stabila psihic sa predea, cred ca a luat examenul de titularizare pe copiat/ dat șpaga! Eu una nu cred in teoria cum ca profesorii cu mentalitate comunista care tipa, jignesc și dau in elevi îi ajută! Din potriva vor deveni anxioși, complet obedienți și nu vor avea in viitor opinii proprii

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Posibil sa fie si asa, nu avem de unde sti sigur.Mna, ei eu cunosc profesori severi care la ore faceau pe naiba in patru, insa in realitate erau super de treaba, tocmai fiindca este foarte greu sa te mai impui si sa primesti respect odata ce elevii te iau pe dinainte.Asa ca multi o joaca safe, aleg extrema aia rea fata de voi.Am avut si profi care erau foarte modesti, prietenosi, nu te abuzau deloc, doar voiau sa fie liniste sa iti poata tine ora si fix aceia erau luati la misto, se urla la orele lor, se faceau glume tampite, se iesea din banci, era ca in jungla.Ti se pare corect? Mie nu.Asadar cine e de vina de fapt?