Buna.Nu pot sa-ti vad intrebarea anterioara sa vad despre ce e vorba, deci nu pot sa-ti dau decat urmatoarele raspunsuri:
1.Nu poti da tu ordine cuiva ca sa te asculte.
2.Devino prietena cu toata lumea cu care te simti bine.
3.Ai alta oportunitate cand sa rezolvi problema daca nu luni, l scoala?
4.Mai intai trebuie sa incerci sa iti rezolvi problememe singura si daca chiar nu reusesti, sa ii spui mamei tale.Da-ti seama ca n u o vina mama ta dupa fundu` tau si la 30 de ani sa iti rezolve tie problemele.
Eu nu vreau sa ii spun mamei ca sa vina dupa fundul meu(nu am 30 am12)si daca nu sti cealalta intrebare nu sti despre ce este vorba citeste si dupa comenteaza
Pai tocmai, ai 12 ani si nu ai inteles ce am zis.Cand am zis "mama ta dupa fundu` tau si la 30 de ani sa iti rezolve tie problemele" ma refeream la faptul ca trebuie sa inveti sa-ti rezolvi singura problemele pentru ca nu o sa vina mama ta si cand o sa ai 30 de ani dupa tine sa-ti rezolve tie [problemele.Doamnei tale diriginte ce o sa-i spui?"Stiti, le-am dat tema fetelor si dupa aia mi-au zis ca nu am ce discuta cu ele"? Alea-s niste fitoase si profitoare si atata tot.
Cum am mai zis, daca el nu vor sa te asculte, nu le poti ordona. Daca alea-s proaste, asta e, nu trebuie sa cersesti mila de la ele.
Si citeste de 2 ori ce iti scrie cineva ca vad nu prea intelegi nici daca iti pun punct dupa propozitie.
Eu zic sa lasi totul sa decurca de la sine. Si eu am patit asta cu BBF-ul meu, dar dupa aia ne-am impacat si nu ne vom mai certa niciodata...Si cum am mai spus nu cred ca iti sunt prietene adevarate.
croissant întreabă: