| Andreea201329cu a întrebat:

Buna! Doamne ma simt foarte ciudat! Pe langa ca ma simt trista aproape in fiecare zi si nu exista un motiv anume,mai am ai niste probleme, nu stiu exact cum sa explic, imi tot pun intrebari de genu"eu chiar sunt, de unde exista lumea asta etc" si ma macina tot timpul nu mai pot.Ce credeti ca ar trebui sa fac? M-as duce la psiholog dar mi-e rusine sa le spun parintilor.

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

E normal sa-ti pui intrebari existentiale, toti oamenii inteligenti se gandesc la asta. Dar sfatul meu e sa nu te adancesti prea mult in astfel de ganduri ca te apuca depresia si anxietatea. Viata in sine nu are niciun rost, tu trebuie sa ii gasesti un rost, trebuie sa o iei asa cum e fara sa-ti pui intrebari la care nu-ti poate raspunde nimeni

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Spune cu voce tare:Creatorul meu, daca existi te rog atata - te, concivnge-ma, ajuta-ma sa Te cunosc asa cum stii Tu ca esti!
Eu cutesc in general cate 20 de Psalmi si imi trece intotdeuna tristețea aceea cu care te teezesti dimineața

| Andreea201329cu explică (pentru ania):

O sa incerc, multumesc!

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea sa-ti iei un job, ca sa nu mai plictisesti si sa inventezi motive.

| Andreea201329cu explică (pentru Violleta2022):

Draga mea, stai linistita ca nu ma plictisesc delooc! Tu intelegi ca nimeni de pe TPU nu te mai suporta? Vrei sa te afli in treaba degeaba? Crede ma ca invat foarte mult, eu as zice sa iti gasesti tu un job si sa nu mai stai toata ziua pe TPU

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreea201329cu):

Mai fetita plictisita, eu am job, ba am si angajati pe care-i supraveghez, de aia am timp sa stau pe TPU, ca sa va dau sfaturi si voua, astora plictisti de atata lene.
Pe vremuri nu intra nimeni in depresie, ca-i aduna ceausescu ci-i trimitea urgent la munca sau direct in puscarie, iaai de nu s eangajau, dar vezi tu, in ziua de azi cand stati pe banii parintilor si bunicilor, va ia lenea, plictiseala, depresia de atata bine si leneveala.
Iesi afara din casa fetita, fa ceva cu viata ta, ia-ti un job, sa vezi ca nu mai ai timp de plictiseala si tristete si nu-, mi mai duce mie grija ca eu am detoate.

| Andreea201329cu explică (pentru Violleta2022):

Femeie,daca ai trecut prin vremea lui ceausescu invata sa scrii! Ai minim 10 greseli.Pe langa daca ai chef de cearta nu o fa cu mine, mai lasa ma dr. in pace de femeie ciudata ce esti care nu are ce face cu viata.Astea nici nu sunt sfaturi, sunt niste chestii scrise de plictiseala, bravo mie ca stau pe banii parintilor, macar am mai mult bun simt ca tine

| GianiValoare33 a răspuns (pentru Violleta2022):

Violeto, sa imi cada tavanul in cap de nu te plimb in patru labe prin centrul Sydneyului. Dau in tine ca Trump in arabi sa moara Vadim Tudor de ciuda?

| Andreea201329cu explică (pentru GianiValoare33):

Advvvv?

| Andreea201329cu explică (pentru GianiValoare33):

Am pus fete de alea cu ras dar mi s-a pus semnul intrebarii

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreea201329cu):

Barvo tie, pretuieste lenea ca te asteapta un viitor minunat pe spinarea beitilor parinti, pacat ca nu te-au si educat...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pt starile depresive ar ajuta un aport de vitamine:
Vitamina D, Complex de vitamine B, acizi Omega 3, Magneziu, acid folic, Metilfolat, sunătoare
Toate astea te-ar mai echilibra putin si fizic, si emotional.

Nu e nici o rusine sa mergi la psiholog. Ai 10 sedinte gratuite pe an, cu trimitere de la medicul de familie.

| Andreea201329cu explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Multumesc mult! O sa incerc sa mai iau vitamine, am auzit si eu ca functioneaza

| recedaniel1 a răspuns:

Du-te psiholog fara rusine

| TudoseIrina24 a răspuns:

As incepe prin a cere unuia din părinți să te asculte, prin ce treci. Cu siguranță vor fi alături și vor fi bucuroși să te ducă la psiholog daca de asta ai nevoie. Nu e rușine, este curaj să fii sinceră cu ceea ce simți și să nu stai prea mult timp in aceasta stare.