| Andreea201329cu a întrebat:

Buna! Doamne ma simt foarte ciudat! pe langa ca ma aimt trista aproape in fiecare zi si nu exista un motiv anume,mai am ai niste probleme,nu stiu exact cum sa explic, imi tot pun intrebari de genu"eu chiar sunt, de unde exista lumea asta etc" si ma macina tot timpul nu mai pot.Ce credeti ca ar trebui sa fac? M as duce la psiholog dar mi e rusine sa le spun parintilor

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Spune cu voce tare:Creatorul meu, daca existi te rog atata - te, concivnge-ma, ajuta-ma sa Te cunosc asa cum stii Tu ca esti!
Eu cutesc in general cate 20 de Psalmi si imi trece intotdeuna tristețea aceea cu care te teezesti dimineața

| TudoseIrina24 a răspuns:

As incepe prin a cere unuia din părinți să te asculte, prin ce treci. Cu siguranță vor fi alături și vor fi bucuroși să te ducă la psiholog daca de asta ai nevoie. Nu e rușine, este curaj să fii sinceră cu ceea ce simți și să nu stai prea mult timp in aceasta stare.

| Andreea201329cu explică (pentru ania):

O sa incerc, multumesc!

| Furnicuta000 a răspuns:

E normal sa-ti pui intrebari existentiale, toti oamenii inteligenti se gandesc la asta. Dar sfatul meu e sa nu te adancesti prea mult in astfel de ganduri ca te apuca depresia si anxietatea. Viata in sine nu are niciun rost, tu trebuie sa ii gasesti un rost, trebuie sa o iei asa cum e fara sa-ti pui intrebari la care nu-ti poate raspunde nimeni