Pai stai linistita,daca te iubeste nu se uita la altele.Tu la fel,daca il iubesti nu te uiti la altul.Ce altceva pot zice? Nu le da importanta altora, sti? lumea e foarte rea. Tu trebuie sa fi tare si sa fi mai buna cu el, barbatii sunt foarte sensibilii(ba chiar mai sensibili decat fetele, asa mi-a spus un profesor de matematica din liceu). Acuma sincer eu nu cred ca te-am ajutat prea mult, dar macar am incercat.In ceeea ce priveste relatia voastra, stai calma, ca doar nu o fi ele dracu, oricat de rele ar fi.
Numai bine, sa ai!
Da ai dreptate, ne iubim mult, dar tocmai ca sunt unele fete/baieti care se bag asa ca sa se afle in treaba intr-o relatie ..multumesc pentru raspuns.:*
Nu ai de ce,nu da importanta oamenilor, cas al dracului. Fericirea ta nu e alaturi de oameni, ci de el, pe el trebuie sa te bazezi, de restul sa te doara in spitz ca pe bou cand fata vaca
Eu nu sunt aici sa iti spun ce vrei sa auzi,eu iti dau realitatea. Daca o accepti e ok,daca nu e problema ta. Te poti hrani in continuuare cu vise.
Tine minte,el daca vrea sa o faca, o arde si pe aia, si dupa vine la tine si nu spune nimic.
TU trebuie sa stii sa ti barbatu langa tine
Cum un barbat trebuie sa stie sa tina femeia langa el, insa. stii vorba aiaDaca cateaua nu ridica coada, cainele nu ii da 'atentie' (ma refer la fetele alea noi care o sa vina la voi in scoala/cls etc.)
Oricum si barbatu si femeia inseala in mod egal.
Eu sper ca totul sa fie bine si sa inveti sa fi fata desteapta, sa inveti sa il tragi de limba, oricum viata merge inainte.
Numai bine.
misauratcuviata întreabă: