anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragii mei, am mare nevoie de ajutorul si sfatul vostru.Dau fundita.

Am avut 2 prietene adevarate, pe una o cunosc de 11 ani pe cealalta de 5.Insa de ambele am fost tradata, eu neavand nici`o vina.M-au inlocuit cu o alta prietena.Nu stateam zi de zi una cu cealalta, doar in vacante, insa eu am pus suflet.Acum de ziua uneia dintre ele cele pe care o cun de 5 ani i-am trm un mesaj ceva de genul"m-am simtit prost cat timp nu am vb c tine si ca m-ai inlocuit.Ea mi-a spus la fel ca si ea s-a simtit prost.Insa acum ceva timp a intervenit ceva, eu nu o suport pe cea care umbla cu ea si ea pe cea care umblu eu.Chestia care m-a durut,prietenei ei i-a murit tatal si ei i-am trm ei mesaj sa-mi dea nr ei sa ii spun condoleante,nu mi-a raspuns, i-am lasat un msj p fb cu sa-i fie rusine si am inceput sa ne certam, ea de fiecare data apeleaza la sora ei in varsta de 25 de ani, si am inceput sa ma cert cu ea, bineinteles ca eu am avut un vocabular decent pe langa ea...pana cand mi-a zis ca eu reprezint pentru ea un rahat, atunci m-am revoltat.Mama mea vazand discutia fara ca eu sa vreau bineinteles a sunat`o si i-a zis ca nu se astepta la asa ceva din partea ei..In fine am sters`o pe sorusa asa zisa mea "prietena buna", i-am sters numarul de telefon si toate cele.Insa sper din toata inima sa-si dea seama de ceea ce a facut.Nu ma asteptam din partea ei la asa ceva.Insa am respect de mama ei vitrega.pentru ca tatal ei s-a casatorit a 2 a oara acum 12 ani.Insa as vrea sa o fac sa-i para rau, sa regrete.

4 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Cred ca cel mai ciuda i-ar fi daca tu ti-ai vedea de treaba ta in continuare. Fii indiferenta, rece, fata de ea, nu ii da importanta. Treci peste.
Chiar daca te-a tradat, si poate ar merita sa te razbuni, nu o face. Ca s-ar putea intoarce impotriva ta. Si sora ei este cam tampitica daca se implica in certurile astea, si mai ales a dovedit foarte multa imaturitate.
Da-i pace, cunoaste persoane noi, distreaza-te. Nu arata ca ti-ar mai pasa de ea. ''Indiferenta ucide''.

| SamSon a răspuns:

Din moment ce te-a tradat, nu inteleg cum de o poti numii,, prietena adevarata''. Vezi tu, mentalitatile oamenilor se schimba, odata cu inaintarea in varsta si cu aparitia problemelor. In cazul asta, eu chiar nu am ce fel de sfat sa iti dau, pentru simplul fapt ca nu iti cunosc prietenele si nici pe tine. Nu stiu, poate randurile care le-am scris te-au facut sa te simti mai bine. O seara frumoasa.

| LolaLollita a răspuns:

Degeaba ai pus tu suflet, daca ele nu. Cum le numesti prietene daca te-au tradat? Sfatul meu: ignora, nu mai fi tu cea care cauta si arata ca-i pasa. Indiferenta doare.

| unknown78 a răspuns:

Timpul le v-a rezolva pe toatewinking. Incearca sa-ti faci si tu alti "prieteni", si incearca sa nu mai "pui suflet" in relatiile de prietenie, pentru ca nu meritahee hee. Dupa parerea mea nu prea mai exista prieteni in ziua de azi