Nu cred ca este adevarat. Mi-am dat seama din fraza asta:"guvern.info permite elevilor din toata tara sa isi manifeste dorinta de vacanta prelungita prin popularizarea acestei decizii prin intermediul messengerului, forumurilor, popularului hi5 sau prin intermediul blogurilor."
1 Pe cine intereseaza parerea elevilor?
2 Cine se uita pe siteurile astea pentru a afla dorintele elevilor?
1, 2 = nimeni
Ce super ar fi . Si nu neaparat ca-am intarzia de la scoala cu 2 saptamani. ci, in sfarsit mi-as petrece si eu ziua de nastere, acasa
Sincer nu stiu ce sa zic...am auzit atatea zvonuri incat acum nu cred pana nu vad... dar nu cred ca mi-ar parea bine, pentru ca o sa ne ia din vacanta de vara, asa ca mai degraba as prefera sa inceapa normal pe14
Bye:*
Ar fi rau... prefer sa incep pe 15 septembrie dar macar sa termin scoala mai devreme...
Intr-un fel ar fi super! Dar daca ne gandim mai bine o sa ne cheme in vacanta de vara sau mai rau sambata ca sa recuperam orele pierdute.
E nasol. Oricum de.nceput o.ncepem . Dar ganditi.va ca la anul pe canicula aia noi o sa. ntarziem cu 2 saptamana. scoala. si ne ia din vacanta de vara muult. Foarte aiurea. Ma rog :-J.