Saluuut :*, cand am vazut intrebarea m-am repezit sa raspund, pentru ca imi placsubiectele astea de discutie .
Deci, in primul rand ai grija hainele sa fiecurate, imbraca-te frumos, cu hainele care iti plac tie cel mai mult, sau daca ti-a facut un compliment la faptul cum esti imbracata, imbraca-te cu ce crezi ca i-ar placea lui , sa nu fie prea obscen, o sa creada ca tu sari pe el , glumesc doar.
Apoi, daca ai parul lung poti sa ii faci o mica schimbare, sa fie ceva minor, nu extravagant pentru ca va credea ca ai facut intentionat pentru el si o sa creada ca esti disperata dupa el.
Apoi, depinde cati ani ai, poti sa te machezi putin, nu ceva strident, cum iti place tie, putin fond de ten, si optional putin creion negru foarte subtire conturat deasupra ploapelor.
Si la modulcum sa te comporti nu stiu ce sa iti sugerez Comporta-te natural, vorbeste despre tine, intreaba-l despre el, despre muzica, filme, parintii vostri, scoala, prieteni(daca aveti prieteni comuni), despre o alta posibila intalnire, note la scoala etc, o sa iti vina de la sine, crede-ma :*
Incearca sa pari interesata de el, dar nu sa sari pe el, poti incerca poate si un sarut de final daca totul decurge bine, nu sari tu pe el, da-i subtil de inteles ca vrei sa il saruti, lasa-l pe el sa ia initiativa .
Sper ca te-am ajutat .Si apropo, cel mai important e sa te porti natural, gandeste-te ca e doar un baiat, ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Te-am pupat, si succes la intalnire, have fun! :*
Nu te stresa, din cate vad din ce scrii, cred ca iti place mult de el .
Sa va distrati, o sa fie totul bine, ai sa vezi :*
Noapte buna! >