Santeti copii pregatitiva temele pentru anul viitor nu tampeniile voastre de joaca amoroasa.
Este si normal. Atunci cand un lucru trebuia sa fie al tau sau credeai ca e al tau, normal ca nu iti convine sa il imparti cu nimeni. Vorbeste cu baiatul respectiv si spune-i ca de el iti place, si ca te deranjeaza ca a pus intr-o relatie, si invita-l TU in oras daca el nu o face. Spune-i prietenei tale cum ca te sfasie cand vezi acolo relatia aia, si fa-o sa inteleaga ca il placi enorm. Bafta si Craciun fericit!
Asa am patit si eu. nasoll rau santimenul asta ..eu ma rugam sa se desparta..eram super geloasa.dar cu timpul mi-a trecut! incearca sa-l uiti si fii prietena cu amandoi! Bafta te pup!:*
Eu zic, sa ramai prietena cu ambii, dar daca spui ce spui, cu ea sa fi mai distantata. Deoarece decat asa prietena sa ai mai bine las-o balta. Si din cate am citit, presupun ca si el te place, dar poate a vrut sa vada cum reactionezi la o chestie dinasta ( pana unde poate ajunge gelozia).Tu asteapta sa se desparta, si atunci clarifica cu el totul, e cel mai bine.
Funda?