Eu zic, sa ramai prietena cu ambii, dar daca spui ce spui, cu ea sa fi mai distantata. Deoarece decat asa prietena sa ai mai bine las-o balta. Si din cate am citit, presupun ca si el te place, dar poate a vrut sa vada cum reactionezi la o chestie dinasta ( pana unde poate ajunge gelozia).Tu asteapta sa se desparta, si atunci clarifica cu el totul, e cel mai bine.
Funda?
Santeti copii pregatitiva temele pentru anul viitor nu tampeniile voastre de joaca amoroasa.
Este si normal. Atunci cand un lucru trebuia sa fie al tau sau credeai ca e al tau, normal ca nu iti convine sa il imparti cu nimeni. Vorbeste cu baiatul respectiv si spune-i ca de el iti place, si ca te deranjeaza ca a pus intr-o relatie, si invita-l TU in oras daca el nu o face. Spune-i prietenei tale cum ca te sfasie cand vezi acolo relatia aia, si fa-o sa inteleaga ca il placi enorm. Bafta si Craciun fericit!
Asa am patit si eu. nasoll rau santimenul asta ..eu ma rugam sa se desparta..eram super geloasa.dar cu timpul mi-a trecut! incearca sa-l uiti si fii prietena cu amandoi! Bafta te pup!:*