Melodia este : Liric-Nu mai suntem impreuna, mai jos sunt versurile melodiei,. cu siguranta este asta...
funda?
I can't sleep at night Staring at the phone Knowing you are not alone She is right there by 'ur side I'm trying just to hide All the things I fell inside. Am ramas singur si privesc spre cer Am ramas fara putere nici nu pot sa zbier Dar pastrez o amintire, ce imi da speranta Si ma ghideaza spre lumina ce o cautam in viata Tu stii ca poate e mai dificil Dar in ochii tai albastrii vad un suflet de copil. Ce vrea si incearca sa iasa la suprafata Sperand sa cucereasca o inima de gheata Am ajuns sa te visez si atunci cand nu dorm Dimineata vocea ta ma trezeste din somn Si sunt dezamagit. cand vad ca langa mine E un loc gol in pat ce te asteapta pe tine Am aspirat atata timp sa fi numai a mea Si atunci cand te-am avut parca s-a schimbat ceva Am impartit acelasi drum Am avut reusite Iar acum tot ce avem Sunt doar cai diferite. [Refren x2] : Am varsat o lacrima Si o sticla de bere Mi-am calcat pe mormant si simt numai durere Sunt un mort printre vii Cand nu te am pe tine Ma-ntreb oare. Chiar vrei sa pleci de langa mine? Cand te gandesti la mine Sa iti aduci aminte De clipele frumoase si dragostea fierbinte Iti amintesti? Vrioam sa facem copii O fata si-un baiat. Vroiam gemeni Mai stii? Cum stateam si radeam cand ne gandeam la viitor Cum ne-am iubit o noapte intreaga pe covor Cum a fost impacarea dupa ce ne-am certat Acum e amintire dar a fost adevarat Am ramas blestemat pe vecie Nu vreau sa ma gandesc ca tot ce-a fost n-o sa mai fie Nu suport...