| DDCC a întrebat:

Bună!
Este oare un lucru grav că ascult muzică toată ziua și nu mă mai pot opri nici să vreau?
Aș putea face ceva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
O să ajungi să nu mai poți socializa că te deranjează cineva din muzică. Ai devenit dependent și nu îți poți controla obiceiul.
Și eu sunt ca tine și asta nu a avut urmări prea bune. Trebuie să știi să îți ții în frâu plăcerile, să nu te controleze ele pe tine.
Redu puțin, caută-ți ceva să te intereseze și dacă nu îți poți face singur un program, să îți impui niște limite, roagă pe altcineva.

16 răspunsuri:
| Aldercy a răspuns:

Cred că da. În mare, muzica este remediul nostru când suntem trisşti. Încearcă o plimbare în parc, relaxează-te...

| DDCC explică (pentru Aldercy):

Chestia e că doar muzica mă releaxează...
Mersi de răspuns.

| syste754 a răspuns (pentru DDCC):

Incearca sa nu asculti la casti..sau tare

| mona a răspuns:

Pai este un lucru grav dar daca crezi ca te linisteste si nu te retine de la alte activitati si plus de asta nu deranjezi pe nimeni e ok

| onasis1961 a răspuns:

Nu este nimic grav. Dacă asculti in limita normala de decibeli.

| DDCC explică (pentru syste754):

Păi se mai întâmplă.
Des.

| syste754 a răspuns (pentru syste754):

Evita asta.o sa ai probleme cu auzul peste cativa ani...si o sa intrebi lumea ca bunica mea ce tot zicelaughing

| DDCC explică (pentru anonim_4396):

Păi tu ce ai făcut în legătură cu asta?
Ai descris bine urmările, deja mi se întâmplă astea și multe altele.
Tind să cred că am trecut deja de posibilitatea de a mă ajuta singur.

Mersi de răspuns și de sfat.
Sper să le pot urma deși nu cred că prea curând. sad
Meri încă o dată.

| mariukka a răspuns:

Toata ziua e foarte mult (mai incet la difuzoare da caci singurul lucru care te va opri din ascultat muzica va fi sa surzesti

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Eu ascult toată ziua muzică. Câteodată adorm cu căştile în urechi. Dimineaţa mă trezesc cu urechile amorţite şi cu dureri.
Asta e... dacă sunt meloman în formă...

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine! Tot timpul ascult muzica, dar nu am patit nimic. Imi place muzica, e viata mea si nu imi imaginez o zi fara muzica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DDCC):

Ce am făcut? Am mai redus și am înfruntat situația. Am început să mă amuz cu colegii din clasă, să le ascult discuțiile, și râzând, timpul trece mai ușor și nu simt nevoia de a asculta muzică. Așa cum am zis în primul răspuns, ocupă-ți timpul cu altceva și nu lăsa plăcerile să te controleze. Controlează-le tu pe ele. Va fi mai greu și plictisitor la început, dar trebuie să ai răbdare.
Nu e nevoie să îmi mulțumești, sper doar ca sfatul să ajute.

| DDCC explică (pentru IaMwHoIaM3):

Bine că nu-s singurul de aici.hee hee

| IaMwHoIaM3 a răspuns (pentru DDCC):

Nu esti singur... mai sunt multi.

| BubuBubutza a răspuns:

Ce.iti.pot.spune.pe.unii.ii.atrag.muzica.in.mai.multe.feluri.so.cante.sau.sa.o.asculte.cand.asculti.muzica.nu.este.un.lucru.rau.dar.daca.incepi.din.ce.in.ce.mai.mult.asta.nu.e.un.lucru.bun.cautati.un.lucru.care.sa.te.tina.ocupat.cum.ar.fii.sa.desenezi.sa.inveti...sa.practici.un.sport.mai.multe..stiu.k`.nu.a.fost.unul.dintre.cele.mai.bune.rasp..dar.sper.sa.te.fii.ajutat